search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:53
MENU CLOSE

Η Καρενμπάουερ προσπαθεί να… συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα: Θα κάνει πρόταση για την προεδρία του CDU

14.02.2020 15:06
Η Καρενμπάουερ προσπαθεί να... συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα: Θα κάνει πρόταση για την προεδρία του CDU - Media
 
H απερχόμενη επικεφαλής της Xριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU) Άνεγκρετ Κραμπ-Καρενμπάουερ «θα υποβάλει συγκεκριμένη πρόταση για τη μελλοντική προεδρία του κόμματος στις 24 Φεβρουαρίου», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Σαξονίας Mίχαελ Κρέτσμερ (CDU) στο περιοδικό Focus.
 
«Θα οργανώσω το συνέδριο του κόμματος το φθινόπωρο έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί εκεί η εκλογή του νέου ηγέτη του κόμματος. Στη συνέχεια θα γίνει διαβούλευση με τη Χριστιανοκοινωνική Ένωση (CSU) για τον (κοινό) υποψήφιο καγκελάριο», δήλωσε ο Κρέτσμερ.
 
Η Άνεγκρετ Κραμπ-Καρενμπάουερ είπε πρόσφατα στο Reuters ότι θα συναντήσει τους τρεις εν δυνάμει υποψηφίους για την προεδρία του κόμματος και την καγκελαρία την επόμενη εβδομάδα για να συζητήσουν επί του θέματος, χωρίς όμως να τους κατονομάσει.
 
Ως δυνάμει υποψήφιοι φέρονται ο πρώην επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών Φρίντριχ Μερτς, ο Πρωθυπουργός της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας Άρμιν Λάσετ και ο υπουργός Υγείας Γενς Σπαν.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48