search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:41
MENU CLOSE

Κολύμπησε δίπλα σε θαλάσσιο λιοντάρι και τη δάγκωσε – Έμειναν τα δόντια του στο πόδι της (Photos/Video)

14.02.2020 15:36
Κολύμπησε δίπλα σε θαλάσσιο λιοντάρι και τη δάγκωσε - Έμειναν τα δόντια του στο πόδι της (Photos/Video) - Media

 

Η Έλενα Πασίγια πήγε διακοπές στη δυτική Αυστραλία, και θέλησε να κολυμπήσει σε ένα κολπίσκο απείρου φυσικού κάλλους. Στον κολπίσκο αυτό, όμως κολυμπούν και θαλάσσια λιοντάρια, Θηλυκά και αρσενικά. Η Έλενα δεν το σκέφτηκε πολύ, δεν είχε σκοπό έτσι και αλλιώς να ενοχλήσει τα κύτη. Βούτηξε και εκείνη και κολύμπησε μαζί τους.

Κάποια στιγμή εκεί που κολυμπούσε με σχεδόν χορευτικές κινήσεις μέσα στο νερό, ένα θηλυκό της επιτέθηκε και τη δάγκωσε στο πόδι. Τη δάγκωνε και δεν την άφηνε, την τραβούσε προς τα κάτω. Ο φίλος της που βρισκόταν στη βάρκα εκείνη τη στιγμή κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και τράβηξε την Έλενα στην ασφάλεια. Τότε είδε το μέγεθος της ζημιάς που είχε υποστεί το πόδι της.

Τα δόντια του θηλυκού θαλάσσιου λιονταριού έμειναν στη σάρκα της. Εσπευσμένα πήγε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί χρειάστηκε να της κάνουν πολλά ράμματα. Οι γιατροί επίσης φοβήθηκαν ότι το πόδι της θα μολυνθεί από το δάγκωμα του κύτους και της χορήγησαν αντιβιοτικά που στοίχησαν τουλάχιστον 2.500 ευρώ προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Η ίδια περιγράφει την επίθεση: «Ξαφνικά, το μόνο που είδα ήταν ένα θαλάσσιο λιοντάρι μπροστά μου. Όταν γύρισα την πλάτη μου,  εκείνο με δάγκωσε στο πόδι. Ήταν στο πίσω μέρος του δεξιού μου ποδιού και σχεδόν αμέσως είδα τα αίματα. Ο πόνος ήταν μεγάλος αλλά το σοκ ακόμη μεγαλύτερο και από την αδρεναλίνη δεν ένιωθα πολλά. Δεν μπορούσα να κολυμπήσω για να βγω από το νερό. Με τραβούσε προς τα κάτω. Πανικοβλήθηκα, δεν μπορούσα να αναπνεύσω . Όταν είδα ότι γύρο μου ήταν 4-5 θαλάσσια λιοντάρια κόντεψα να λιποθυμήσω.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38