search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:04
MENU CLOSE

Απίστευτα πράγματα: Ο Τραμπ «έκλεισε έξαλλος στα μούτρα» του Τζόνσον το τηλέφωνο

14.02.2020 15:57
Απίστευτα πράγματα: Ο Τραμπ «έκλεισε έξαλλος στα μούτρα» του Τζόνσον το τηλέφωνο - Media

 

Έντονο παρασκήνιο φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από την αναβολή του ταξιδιού του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον στις ΗΠΑ και τη συνάντησή σου με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Το Λονδίνο επισήμως ανακοινώνει ότι η αναβολή έγινε ώστε ο Τζόνσον να επικεντρωθεί στα εσωτερικά ζητήματα της Βρετανίας μετά το Brexit, ωστόσο, φαίνεται ότι η σχέση του με τον Τραμπ περνά κρίση.

Σύμφωνα με το Business Insider, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι βαθιά χολωμένος με τον Βρετανό πρωθυπουργό, για ζητήματα στα οποία η Ουάσινγκτον δίνει μεγάλυ βαρύτητα.

Η στρατηγική των ΗΠΑ έναντι του Ιράν, το γεγονός ότι η Huawei δεν αποκλείστηκε από την υποδομή 5G της Βρετανίας και η άρνηση του Λανδίνου να εκδόσει τη σύζυγο Αμερικανού διπλωμάτη έβαλαν «πάγο» στις σχέσεις των δύο ανδρών.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η απόφαση του Τζόνσον να αναβάλλει το ταξίδι στις ΗΠΑ ελήφθη μετά από ένα «δύσκολο» τηλεφώνημα του Τραμπ, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση του έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα, όπως είπαν αξιωματούχοι.

Αφορμή για τον καυγά ήταν η δεκτική σταση του Λονδίνου προς τη Huawei, ενώ η γενικότερη στάση του Τραμπ μοιάζει να δημιουργεί αποστάσεις με τον Τζόνσον.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15