search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:50
MENU CLOSE

Ξέσπασμα Ορέστη Τσανγκ για τον κορωνοϊό: «Δεν είναι ο ιός της Κίνας, δεν τρώμε όλοι οι Κινέζοι νυχτερίδες» (Video)

14.02.2020 18:29
Ξέσπασμα Ορέστη Τσανγκ για τον κορωνοϊό: «Δεν είναι ο ιός της Κίνας, δεν τρώμε όλοι οι Κινέζοι νυχτερίδες» (Video) - Media

 

Την δυσαρέσκειά του για όσα έχουν ακουστεί και ακούγονται για τον νέο κορονοϊό που έχει στοιχίσει τη ζωή σε σχεδόν 1.400 ανθρώπους εξέφρασε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, Ορέστης Τσανγκ.

Μιλώντας σε εκπομπή στο κανάλι ΟΡΕΝ, ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στην προέλευση του θανατηφόρου κορωνοιού. «Δεν είναι ο ιός της Κίνας», είπε ξεσπώντας ο Τσανγκ. 

«Δεν είναι σαφές από πού είναι η προέλευση του ιού, τις προάλλες που αναφέρθηκε πως προήλθε από κάποιο περίεργο ή άγριο ζώο, εγώ προσωπικά δεν έχω φάει κάποιο άγριο ζώο. Καταλαβαίνετε πως η Κίνα είναι μια χώρα με 1,4 δισεκατομμύρια πληθυσμό, αν κάποιος τρώει τέτοια ζώα… Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους» τόνισε ο Ορέστης Τσανγκ.

«Αυτό μου πείραξε περισσότερο είναι ότι είναι ο “ιός της Κίνας”. Όχι δεν είναι ο “ιός της Κίνας”! Ο ιός αυτός λέγεται κορωνοϊός, υπάρχουν πάρα πολλοί παγκοσμίως απλώς αυτός ο ιός προήλθε από την Κίνα. Αυτό είναι που με πειράζει. Και να μην ξεχάσουμε όλα αυτά τα μέτρα που έχει πάρει η Κινεζική κυβέρνηση για την καταπολέμηση του ιού. Είμαι πολύ χαρούμενος που ευτυχώς εδώ στην Ελλάδα δεν συνέβησαν τα κρούσματα που έγιναν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:49