search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:40
MENU CLOSE

Alpha: Παίρνουν… μέτρα

15.02.2020 09:57
Τέλος η Μενεγάκη από τον Alpha; - Τι είπε συνεργάτιδά της (Video) - Media

 

Την ώρα που το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha φαντάζει εξαιρετικά αβέβαιο, στην Κάντζα παίρνουν τα μέτρα τους για να διατηρήσουν τα υπόλοιπα ισχυρά χαρτιά τους (αφού προηγήθηκε η προσθήκη της Αντελίνας Βαρθακούρη), προκειμένου η πιθανή αποχώρηση της δημοφιλούς παρουσιάστριας να μη διαταράξει τις διαχρονικές σταθερές του καναλιού. 

Όπως αναφέρει το Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», στο πλαίσιο αυτό γνωστοποιήθηκε η ανανέωση του συμβολαίου της Ναταλίας Γερμανού, η οποία θα συνεχίσει στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την οποία υπάρχουν σκέψεις να μετακομίσει στην καθημερινή μεσημεριανή ζώνη, στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα σενάρια περί τέλους της συνεργασίας του τηλεοπτικού σταθμού με την Ελένη Μενεγάκη. 

Ωστόσο, η Τσιμτσιλή φαίνεται να μην επιθυμεί τη μετακίνησή της και, ως εκ τούτου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα παραμείνει στο πρωινό. Μέσα σε όλα αυτά, ακόμα δεν υπάρχει εξέλιξη σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Αγγελικής Νικολούλη, η οποία φέρεται -σύμφωνα με πληροφορίες- να εξετάζει όλες τις εναλλακτικές που έχει στα χέρια της. 

Πηγή: Secret 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:40