search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:57
MENU CLOSE

Ο Σαββίδης σχεδιάζει «έξωση» του Βρυώνη από το Open

15.02.2020 11:43
OPEN: Οι αποχωρήσεις, το παρασκήνιο και τα σενάρια αντικατάστασης - Media

 

Όταν ο επιχειρηματίας Φίλιππος Βρυώνης αποφάσισε να πουλήσει τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» στον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, πέραν του τιμήματος, πέτυχε και μια δεύτερη νίκη στα σημεία.

Όπως αναφέρει η στήλη media του Secret, της εφημερίδας «Παραπολιτικά», ο έμπειρος επί των τηλεοπτικών Βρυώνης, με κανονικό συμβόλαιο, εξασφάλισε πέντε ώρες (prime time) τηλεοπτικού προγράμματος το Σαββατοκύριακο στο κανάλι που μόλις είχε αγοράσει από τον ίδιο ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ο κ. Βρυώνης, για τα επόμενα χρόνια, έχει τη δυνατότητα, όπως ορίζει η σχετική σύμβαση, να επιλέγει, αλλά και να εκμεταλλεύεται διαφημιστικά τις συγκεκριμένες ώρες στον τηλεοπτικό σταθμό Open. 

Η σχετική συμφωνία «χάθηκε στη μετάφραση», με αποτέλεσμα ο Ιβάν Σαββίδης και οι συν αυτώ να αναζητούν τρόπους να διακόψουν τη συμφωνία με τον κ. Βρυώνη. 

Από τις μέχρι τώρα επαφές που είχαν με δικηγόρους, η λύση της συνεργασίας φαίνεται να μην είναι και το ευκολότερο πράγμα. Απεναντίας, οι όροι που έχουν τεθεί με την υπογραφή της σύμβασης «δένουν χειροπόδαρα» την πλευρά Σαββίδη, που είναι αναγκασμένη να συνυπάρξει με το αφεντικό του Νέου Έψιλον. Έτσι η εκπομπή της Αννίτας Πάνια, που μεταδίδεται στις ώρες που έχει εξασφαλίσει ο κ. Βρυώνης, θα εξακολουθήσει να προβάλλεται, παρά την αντίθετη γνώμη των ανθρώπων του Open. 

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, η μόνη περίπτωση για να σπάσει το συμβόλαιο είναι να άλει (ξανά) βαθιά το χέρι στην τσέπη ο κ. Σαββίδης, αποζημιώντας με γενναίο τρόπο τον …συνεργάτη του για τον τεράστιο τζίρο που κάνει στις δέκα ώρες τηλεοπτικού προγράμματος η εταιρεία του Βρυώνη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:55