search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:35
MENU CLOSE

Ο συριακός στρατός κατέστρεψε τουρκικό ACV-15 των τζιχαντιστών (Photo | Video)

15.02.2020 13:26
Ο συριακός στρατός κατέστρεψε τουρκικό ACV-15 των τζιχαντιστών (Photo | Video) - Media

 

Τηλεοπτικά πλάνα από ντροουν του ρωσικού ειδησεογραφικού πρακτορείου ANNA News μετά την αποτυχημένη επίθεση των φιλοτουρκικών ανταρτών στην Συρία, στην οποία κτυπήθηκαν τρία τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού (ΤΟΜΠ) ACV-15 που προμήθευσε η Τουρκία και αριθμός άλλων θωρακισμένων οχημάτων.

Τα ΤΟΜΠ ACV-15 που παραχώρησε η Τουρκία στην ισλαμιστική οργάνωση “Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο” (NLF) καταστράφηκαν στο πεδίο της μαχης του Καφρ Χαλαμπ δυτικά του Χαλεπίου και στο γειτονικό Μιζνάζ, πιθανόν στην αντεπίθεση της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου 2020.

Τα οχήματα των τζιχαντιστών καταστράφηκαν στο δυτικό Χαλέπι απο πυρά του “Συριακού Αραβικού Στρατού” (SAA) στην μάχη για την ανακατάληψη των περιοχών που κέρδισε το συριακό καθεστώς αυτήν την εβδομάδα.

Σύμφωνα με το ρωσικό ANNA News, που επίσης αποδέσμευσε το βίντεο με τα στρατιωτικά οχήματα, ο συριακός κατέστρεψε την Παρασκευή ένα τουρκικής προέλευσης ΤΟΜΠ ACV-15 κοντά στον άξονα Καφέ Αλ Χαλαμπ, στο δυτικό Χαλέπι και δύο στο Μιζνάζ την Τετάρτη.

Στο βίντεο που αποδεσμευθηκε την Παρασκευή, ο ανταποκριτής του ANNA News δείχνει ένα κατεστραμμένο όχημα, από το οποίο φαίνεται να βγαίνει καπνός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:35