search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:38
MENU CLOSE

Καραμπόλες στον ΣΚΑΪ λόγω Σεφερλή – Στέλνει απόγευμα Κυριακής το «My Style Rocks»

15.02.2020 13:33
Μάρκος Σεφερλής: Θα παρουσιάσει τις θρυλικές «Κόντρες» στον ANT1 - Media

 

Συνεχίζεται η προετοιμασία της νέας σατιρικής εκπομπής του Μάρκου Σεφερλή που θα βγει στον «αέρα» του ΣΚΑΪ μέσα στον Μάρτιο. Η παραγωγή της εκπομπής θα είναι του τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι και της εταιρίας του Acun Medya. Η κάθοδος του Μάρκου στο Φάληρο φέρνει καραμπόλες στο πρόγραμμα του Alpha.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, όταν θα ξεκινήσει η εκπομπή με σκετς του κωμικού που βασίζεται σε τούρκικο format θα προβάλλεται τα βράδια της Παρασκευής μετά την «Πολυκατοικία». Το «My Style Rocks Gala» που μέχρι στιγμής σημείωσε μέτριες επιδόσεις τηλεθέασης θα μετακομίσει το απόγευμα της Παρασκευής πριν το βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Έχει συμβεί το ίδιο και στο παρελθόν τόσο για το Gala του ριάλιτι μόδας όσο και για το Gala του «Power of Love».

Όσον αφορά στην νέα εκπομπή του Σεφερλή θα μεταδίδεται μια φορά την εβδομάδα και θα είναι μαγνητοσκοπημένη. Θα υπάρχει κοινό στο στούντιο ενώ στα σκετς θα συμμετέχουν και άλλοι ηθοποιοί με τους οποίους συνεργάζεται σταθερά τα τελευταία χρόνια.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18