search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:40
MENU CLOSE

Ο δημιουργός του «Κάτω Παρτάλι» επιστρέφει με σειρά που δεν περίμενε κανείς

15.02.2020 16:52
Ο δημιουργός του «Κάτω Παρτάλι» επιστρέφει με σειρά που δεν περίμενε κανείς - Media

 

Ο Θοδωρής Πετρόπουλος, πιο γνωστός με το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο Λευτέρης Παπαπέτρου, βρίσκεται πίσω από τις πιο επιτυχημένες κωμωδίες της ελληνικής τηλεόρασης για πάνω από 20 χρόνια.

Με τελευταία του μεγάλη επιτυχία το «Κάτω Παρτάλι» στο Mega και με φανατικούς θαυμαστές του που τον ακολουθούν από την εποχή της «Ντόλτσε Βήτα», του «Είσαι το Ταίρι μου» και των «Εγκλημάτων», όλοι θα περίμεναν ότι η επιστροφή του στην τηλεόραση θα γινόταν με μία κωμωδία.

Σύμφωνα όμως με το dailymedia.gr, ο δημιουργός ετοιμάζει την τηλεοπτική του επιστροφή με ένα δράμα. Με τη μεταφορά, 44 χρόνια μετά, της τηλεοπτικής επιτυχίας «Οι Πάνθεοι».

Μία ασπρόμαυρη μηθιστορηματική σειρά με απίστευτο καστ για την εποχή του, που δυστυχώς δε διασώζεται στο αρχείο της ΕΡΤ, παρά μόνο το πρώτο και τελευταίο από τα 100 επεισόδια της τρίχρονης τηλεοπτικής ζωής του.

Το φιλόδοξο αυτό σχέδιο είναι του παραγωγού Γιάννη Καραγιάννη και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ο σεναριογράφος έχει ήδη έτοιμα 24 επεισόδια, για δύο κύκλους των 12 επεισοδίων, με σκοπό η σειρά να κάνει πρεμιέρα το 2021.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:40