07/04/2020 20:29:27

Ερμιόνη Κατσίφα: Παρατεταμένη συγκάλυψη των δολοφόνων του αδελφού μου

Ερμιόνη Κατσίφα: Παρατεταμένη συγκάλυψη των δολοφόνων του αδελφού μου - Media

 

Την έντονη αντίδραση της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα προκαλούν οι διαρροές γύρω από το πόρισμα της αλβανικής Δικαιοσύνης, σύμφωνα με τις οποίες ο θάνατος του 35χρονου αποδίδεται σε αυτοκτονία. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1, η αδελφή του, Ερμιόνη Κατσίφα, έκανε λόγιο για αισχρότητες, λέγοντας ότι από τις αλβανικές Αρχές υπάρχει «παρατεταμένη συγκάλυψη των δολοφόνων του αδελφού μου».

«Δεν έχουμε εμπιστοσύνη, θέλουμε να αναλάβει την υπόθεση Έλληνας Εισαγγελέας», συμπλήρωσε η αδελφή του ομογενή μας, προσθέτοντας «δεν επέτρεψαν τίποτα και σε κανέναν οι Αλβανοί. Δεν μας έχουν δείξει κανένα βίντεο, ως όφειλαν, όπως όλες οι αστυνομίες σε όλον τον κόσμο».

«Γιατί πρέπει εμείς να τους πιστέψουμε. Είναι ένα τεράστιο ψέμα που εμείς δεν μπορεί να το αφήσουμε», συνέχισε η Ερμιόνη Κατσίφα και απεύθυνε έκκληση στην ελληνική Πολιτεία να ενδιαφερθεί περισσότερο για τη μειονότητα στα χωριά της Βορείας Ηπείρου, λέγοντας χαρακτηριστικά «υπάρχουν ελληνικές ψυχές στην “γη της αγωνίας”».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.