search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:35
MENU CLOSE

Σε εκκλησία της Μόσχας οι πιστοί προσευχήθηκαν για την Κίνα που μαστίζεται από τον κορονοϊό

16.02.2020 12:23
Κορωνοϊός: Στους 11 οι νεκροί στην Ιταλία - 322 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα - Media

 

Στη λειτουργία που τέλεσε σήμερα το πρωί ο πατήρ Ιγκόρ στην Ορθόδοξη ρωσική εκκλησία της Μόσχας οι πιστοί προσευχήθηκαν να μπορέσει η Κίνα να αντιμετωπίσει την επιδημία του κορονοϊού.

“Είναι για τους αδελφούς μας από την Κίνα, οι οποίοι υποφέρουν από αυτή την φρικτή δυστυχία, αυτήν την καταστροφική πανώλη. Τελούμε αυτή την προσευχή και ζητούμε από τον Θεό έλεος προς την Κίνα και τον λαό της”, είπε ο π. Ιγκόρ.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, στην ηπειρωτική Κίνα έχουν σημειωθεί 68.500 κρούσματα του ιού και 1.665 θάνατοι. Σε άλλες χώρες ο αριθμός αυτός είναι περίπου 500 κρούσματα, σε σχεδόν 24 χώρες και εδάφη, με 4 θανάτους σε Ιαπωνία, Χονγκ Κονγκ, Φιλιππίνες και Γαλλία.

Η Ρωσία έχει καταγράψει δύο κρούσματα της νόσου, δύο κινέζους υπήκοους, οι οποίοι έχουν αναρρώσει και έχουν λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο, σύμφωνα με τις αρχές. Οι ρωσικές αρχές έχουν θέσει σε καραντίνα εκατοντάδες ρώσους και κινέζους υπήκοους κατά την άφιξή τους από την Κίνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28