search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:56
MENU CLOSE

To Mega ξανά στους δέκτες μας (Video)

17.02.2020 06:37
To Mega ξανά στους δέκτες μας (Video) - Media

 

Πρεμιέρα έκανε στις έξι το πρωί το ιστορικό κανάλι «Mega», το οποίο ξεκίνησε επίσημα το πρόγραμμά του.

Ο Νίκος Φιλιππίδης και η Μπάγια Αντωνοπούλου υποδέχτηκαν τους τηλεθεατές, με μια μεγάλη καλημέρα και έκαναν ποδαρικό στη νέα εποχή του καναλιού.

 

Πρεμιέρα έκανε στις έξι το πρωί το ιστορικό κανάλι «Mega», το οποίο ξεκίνησε επίσημα το πρόγραμμά του. Ο Νίκος Φιλιππίδης και η Μπάγια Αντωνοπούλου υποδέχτηκαν τους τηλεθεατές, με μια μεγάλη καλημέρα και έκαναν ποδαρικό στη νέα εποχή του καναλιού. Πρώτος καλεσμένος στο στούντιο του «Μεγάλου Καναλιού», ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος, ταυτισμένος με το «Mega», Πάνος Σόμπολος. Με πολλές συνδέσεις, με δημοσιογράφους σε όλη την Ελλάδα, όπου «χτυπάει» το ρεπορτάζ και με σημαντικούς καλεσμένους στο στούντιο, το «Mega» έδωσε από τα πρώτα λεπτά το στίγμα, για το τι θα ακολουθήσει.

Πρώτος καλεσμένος στο στούντιο του «Μεγάλου Καναλιού», ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος, ταυτισμένος με το «Mega», Πάνος Σόμπολος.

Με πολλές συνδέσεις, με δημοσιογράφους σε όλη την Ελλάδα, όπου «χτυπάει» το ρεπορτάζ και με σημαντικούς καλεσμένους στο στούντιο, το «Mega» έδωσε από τα πρώτα λεπτά το στίγμα, για το τι θα ακολουθήσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15