search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:50
MENU CLOSE

Μεγάλος αριθμός νικητών στο ιπποδρομιακό στοίχημα κι αυτή την Κυριακή

17.02.2020 11:02
Μεγάλος αριθμός νικητών στο ιπποδρομιακό στοίχημα κι αυτή την Κυριακή - Media

 

17 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 και τέσσερις επιτυχίες στην 6η ιπποδρομία

Με εννέα κούρσες και τη συμμετοχή 71 ίππων ολοκληρώθηκε την Κυριακή, στο Markopoulo Park, η 7η ιπποδρομιακή συγκέντρωση του έτους.

Ο αριθμός των νικητών στο ιπποδρομιακό στοίχημα ήταν μεγάλος για μία ακόμα φορά. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 17 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 που κέρδισαν από 1.083,13 ευρώ ο καθένας. Κερδοφόρα αποδείχτηκε και η 6η ιπποδρομία του ελληνικού προγράμματος. Δύο δελτία που παίχτηκαν στα γκισέ του Markopoulo Park και σε πρακτορείο στο Xαλάνδρι κέρδισαν από 1.808 ευρώ, στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ, ενώ άλλα δύο δελτία που κατατέθηκαν στον ιππόδρομο και σε πρακτορείο της Αθήνας κέρδισαν στο ΣΥΝΘΕΤΟ ΔΙΔΥΜΟ από 1.335 ευρώ.

Στην 4η ιπποδρομία, για το Τρόπαιο Έβρου, νικητής αναδείχτηκε ο τριετής καθαρόαιμος  ΑΪΜ ΤΟΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΓΙΟΥ, με αναβάτη τον Κωνσταντίνο Αττίκο και προπονητή τον Χρήστο Κουβαρά. Ο αδερφός του νικητή του Ντέρμπι του 2017, ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ, είναι ιδιοκτησίας Παρασκευής Μάτσα.

Συνεχίστηκε η διασκέδαση στο Markopoulo Park

Πολλές οικογένειες επισκέφτηκαν την Κυριακή το Markopoulo Park, όπου τα παιδιά πέρασαν ένα ευχάριστο πρωινό με πολλές δραστηριότητες. Οι μικροί επισκέπτες έκαναν ιππασία με πόνυ, σε ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο και έφτιαξαν χειροποίητες αποκριάτικες κατασκευές στο ανανεωμένο Family Club.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:49