05/08/2020 16:19:25

Τι κάνουν οι άνθρωποι στην τουαλέτα τους: Όλα τα «ένοχα» μυστικά

Τι κάνουν οι άνθρωποι στην τουαλέτα τους: Όλα τα «ένοχα» μυστικά - Media

 

Η τουαλέτα είναι ένας χώρος που όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας «και οι βασιλείς πάνε μόνοι».

Παρόλα αυτά μία έρευνα εταιρίας με ήδη υγιεινής «QS Supplies» αποκάλυψε «ανατριχιαστικές» λεπτομέρειες και βρώμικα (κυριολεκτικά) μυστικά για τις συνήθειες ανδρών και γυναικών στον, όπως και να το κάνουμε, πιο ευαίσθητο, από υγειονομικής άποψης, χώρο του σπιτιού.

Σε αυτή την έρευνα συμμετείχαν πάνω από 1.000 Βρετανοί και Αμερικάνοι, με τα αποτελέσματα να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι σίγουρο ότι θα εκπλαγείτε από τον αριθμό των συμμετεχόντων στην έρευνα που παραδέχονται συνήθειες που οι περισότεροι απο εμάς θα χαρακτήριζαν ως απαράδεκτες για την προσωπική υγιεινή.

Πρωτος πίνακας αποκαλύπτει πόσες φορές κάνουν μπάνιο την εβδομάδα άνδρες και γυναίκες.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι οτι πάνω από το 50% όσων συμμετείχαν στην έρευνα, είπαν πως κάνουν μάξιμουμ 6 φορές μπάνιο. Κάτι που σημαίνει οτι υπάρχει μέρα στην οποία δεν έχουν πλυθεί καθόλου.

Εδώ μπορείτε να δείτε και τους εναλλακτικούς τρόπους που χρησιμοποιούν για να νιώθουν/δείχνουν/είναι καθαροί.

Όπως θα παρατηρήσετε πολλοί χρησιμοποιούν τα αρώματα, τα αποσμητικά και τα υγρά μαντηλάκια για να καλύψουν τις δυσάρεστες οσμές που προκαλεί η αποχή από το ντους 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το 62% ανδρών και γυναικών ουρεί την ώρα που κάνει μπάνιο, ενώ ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό αυνανίζεται. Το 51% των αδρών και το 28% των γυναικών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.