search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:03
MENU CLOSE

Τι κάνουν οι άνθρωποι στην τουαλέτα τους: Όλα τα «ένοχα» μυστικά

17.02.2020 13:01
Τι κάνουν οι άνθρωποι στην τουαλέτα τους: Όλα τα «ένοχα» μυστικά - Media

 

Η τουαλέτα είναι ένας χώρος που όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας «και οι βασιλείς πάνε μόνοι».

Παρόλα αυτά μία έρευνα εταιρίας με ήδη υγιεινής «QS Supplies» αποκάλυψε «ανατριχιαστικές» λεπτομέρειες και βρώμικα (κυριολεκτικά) μυστικά για τις συνήθειες ανδρών και γυναικών στον, όπως και να το κάνουμε, πιο ευαίσθητο, από υγειονομικής άποψης, χώρο του σπιτιού.

Σε αυτή την έρευνα συμμετείχαν πάνω από 1.000 Βρετανοί και Αμερικάνοι, με τα αποτελέσματα να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι σίγουρο ότι θα εκπλαγείτε από τον αριθμό των συμμετεχόντων στην έρευνα που παραδέχονται συνήθειες που οι περισότεροι απο εμάς θα χαρακτήριζαν ως απαράδεκτες για την προσωπική υγιεινή.

Πρωτος πίνακας αποκαλύπτει πόσες φορές κάνουν μπάνιο την εβδομάδα άνδρες και γυναίκες.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι οτι πάνω από το 50% όσων συμμετείχαν στην έρευνα, είπαν πως κάνουν μάξιμουμ 6 φορές μπάνιο. Κάτι που σημαίνει οτι υπάρχει μέρα στην οποία δεν έχουν πλυθεί καθόλου.

Εδώ μπορείτε να δείτε και τους εναλλακτικούς τρόπους που χρησιμοποιούν για να νιώθουν/δείχνουν/είναι καθαροί.

Όπως θα παρατηρήσετε πολλοί χρησιμοποιούν τα αρώματα, τα αποσμητικά και τα υγρά μαντηλάκια για να καλύψουν τις δυσάρεστες οσμές που προκαλεί η αποχή από το ντους 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το 62% ανδρών και γυναικών ουρεί την ώρα που κάνει μπάνιο, ενώ ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό αυνανίζεται. Το 51% των αδρών και το 28% των γυναικών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27