search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:19
MENU CLOSE

Ο Μπάσης αποκαλύπτει: Γιατί δεν νιώθω καλά στη Μενεγάκη και γιατί δεν πήγα στη Σκορδά (Videos)

17.02.2020 15:29
Ο Μπάσης αποκαλύπτει: Γιατί δεν νιώθω καλά στη Μενεγάκη και γιατί δεν πήγα στη Σκορδά (Videos) - Media

 

Για τη μοναδική φορά που πήγε καλεσμένος την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε σε συνέντευξή του στην στην ραδιοφωνική εκπομπή του Λάζου Μαντικού στον ΑΡΤ FM 90,6 ο Δημήτρης Μπάσης

«Την Ελένη Μενεγάκη δεν την ξέρω καλά με την έννοια ότι σε όλη αυτή τη διαδρομή μου τα 23 χρόνια δισκογραφίας μου έχω πάει μια φορά στην εκπομπή της. Δεν νομίζω ότι ήμουν από τα πρόσωπα που έκανα για τη συγκεκριμένη εκπομπή. Δεν ένιωθα ότι μπορώ να λειτουργήσω ανάμεσα σε μαγειρική και μόδα να βγω να πω και κάποια τραγούδια. Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση. Τι λέτε; Θα μου λείψει η Ελένη Μενεγάκη; Είναι μια όμορφη παρουσία και για να είναι τόσα χρόνια πρώτη και γίνεται τόσος ντόρος που φεύγει πάει να πει κάτι;», είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Όταν ο Δημήτρης Μπάσης είχε πάει καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» και τότε η Φαίη Σκορδά είπε: «Δεν είχα ζητήσει να έρθει ο Δημήτρης Μπάσης να τραγουδήσει και να του κάνω συνέντευξη και μετά, ξαφνικά, τον φιλοξενήσαμε μέσα από βιντεοσκοπημένη συνέντευξη στον Άρη; Δεν ήθελε να έρθει στην εκπομπή;».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Μπάσης βγήκε στο τηλέφωνο και η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε: «Ήθελες να αποφύγεις το live; Να μου πεις την αλήθεια». Εκείνος απάντησε:

«Δεν είμαι πολύ της τηλεόρασης, δεν είμαι άνθρωπος που βγαίνω συχνά. Πρέπει να νιώσω ότι κάτι έχω να πω κάθε φορά που εμφανίζομαι δημόσια και οι συνεντεύξεις που κάνω είναι συγκεκριμένα για την Όμορφη Πόλη, για την Ελένη Βιτάλη… Εντάξει, με αφορμή κάτι θα περάσω γιατί είσαι αγαπημένη μου, είμαστε από την ίδια πόλη, έχεις πιει καφέ απ΄τα χεράκια μου αν δεν το θυμάσαι», απάντησε εκείνος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:18