09/04/2020 06:08:16

Ραντεβού Μητσοτάκη - Μηταράκη στο Μαξίμου

Σε ρόλο «πυροσβέστη» ο Μητσοτάκης: Συνάντηση την Πέμπτη με τον Μουτζούρη - Media

 

Συνάντηση με τον υπουργό Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο υπουργός πήγε στην έδρα της κυβέρνησης αμέσως μετά την εμφάνισή του στην ΕΡΤ, απ’ όπου και προέκυψε η είδηση για μορατόριουμ στις επιτάξεις εκτάσεων στα νησιά μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου οι τοπικές κοινωνίες να κάνουν αντιπροτάσεις για τις τοποθεσίες των κλειστών κέντρων.

Κυβερνητικές πηγές μιλούν στο Reader.gr για «προγραμματισμένο ραντεβού», το οποίο έγινε μετά την εμφάνιση του υπουργού και πριν τη ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Θέμα 104,6.

Ομολογουμένως, η αναφορά του κ. Μηταράκη για «πάγωμα» της ΠΝΠ δεν αντανακλούσε τις προθέσεις του Μεγάρου Μαξίμου, καθώς, ούτως ή άλλως, αυτή την εβδομάδα δεν θα έμπαινε μπουλντόζα, προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα, στις επιλεγείσες τοποθεσίες.

Σε κάθε περίπτωση, το Μαξίμου επιχειρεί να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στις τοπικές αρχές να κάνουν μια ρεαλιστική αντιπρόταση, χωρίς να τίθεται υπό αίρεση ο σχεδιασμός για τη δημιουργία κλειστών κέντρων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.