search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:08
MENU CLOSE

Mega: Το πρώτο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και η «καλησπέρα» της Αναγνωστοπούλου (Video)

17.02.2020 18:31
Mega: Το πρώτο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και η «καλησπέρα» της Αναγνωστοπούλου (Video) - Media

 

Λίγα λεπτά πριν τις 20:00, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ξεκίνησε και η Δώρα Αναγνωστοπούλου καλησπέρισε τους τηλεθεατές. Με χαμόγελο και φυσική ευγένεια, η δημοσιογράφος παρουσίασε σε τίτλους τις κυριότερες ειδήσεις μέχρι εκείνη την ώρα.

Κάθε μέρα, η Δώρα Αναγνωστοπούλου θα παρουσιάζει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA τις πιο σημαντικές ειδήσεις της ημέρας. Σύσσωμη η δημοσιογραφική ομάδα του Μεγάλου Καναλιού θα δίνει το παρόν για την έγκυρη και άμεση κάλυψη των θεμάτων ενώ στο στούντιο μαζί της θα βρίσκοντας ως σχολιαστές οι δημοσιογράφοι του Βήματος και και των Νέων.

«Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Είναι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Πάμε να δούμε τα κυριότερα γεγονότα της ημέρας σε τίτλους» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:08