05/04/2020 16:14:07

Δικηγόρος οικογένειας Σύρων: «Σαχλαμάρες» τα όσα λέει ο ιατροδικαστής για το νεκρό βρέφος (Video)

Δικηγόρος οικογένειας Σύρων: «Σαχλαμάρες» τα όσα λέει ο ιατροδικαστής για το νεκρό βρέφος (Video)  - Media

 

Θολό παραμένει το τοπίο για το νεκρό βρέφος, τα αίτια του θανάτου του οποίου παραμένουν αδιευκρίνιστα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή βρέθηκαν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Από την άλλη οι γονείς του μωρού υποστηρίζουν πώς τραυματίστηκε ενδεχομένως κατά την διάρκεια που λάμβανε αντιεπιληπτική αγωγή με υπόθετα αλλά και κατά τις προσπάθειες της μητέρας του να του κάνει κλύσμα.

Ο ιατροδικαστής σήμερα Τρίτη το πρωί, μίλησε πάλι για σημάδια πρωτοφανούς κακοποίησης πάρα φύσιν ωστόσο εμφανίστηκε πιο διαλλακτικός όσον αφορά πώς αυτά προκλήθηκαν, δηλώνοντας ότι όλα τα στοιχεία θα συνεκτιμηθούν.

Στην ίδια εκπομπή παρενέβη και ο δικηγόρος της οικογένειας όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο ιατροδικαστής λέει σαχλαμάρες σχετικά με την σεξουαλική κακοποίηση. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Α. Μπάκρι οι γονείς αποδίδουν τις κακώσεις που φέρει στα υπόθετα που είχαν συνταγογραφηθεί για τη θεραπεία του βρέφους από ίωση. 

Ο κ. Μπάκρι σημείωσε ότι οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως το παιδί είχε πρόβλημα από τη γέννησή του και παρουσίαζε επιληπτικές κρίσεις. Ενημέρωσε ακόμη πως το παιδί θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή που θα ορίσει η οικογένεια, ενώ τόνισε ότι θα ζητήσει την άμεση απελευθέρωση του πατέρα, καθώς δεν προκύπτουν, όπως είπε, κατηγορίες σε βάρος του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.