search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:51
MENU CLOSE

Αποζημίωση «μαμούθ» σε εργάτη – Του έπιασε το πέος το αφεντικό για να δει «αν είναι αλήθεια όσα λένε για τους μαύρους»

18.02.2020 09:22
Αποζημίωση «μαμούθ» σε εργάτη - Του έπιασε το πέος το αφεντικό για να δει «αν είναι αλήθεια όσα λένε για τους μαύρους» - Media

 

Μεγάλη αποζημίωση αναμένεται να λάβει ένας 39χρονος εργάτης αφρικανικής καταγωγής από το Μάντσεστερ, ο οποίος είχε καταγγείλει ότι δέχτηκε ρατσιστική και σεξουαλική επίθεση από το αφεντικό του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο εργοδότης του έπιασε το πέος λέγοντας ότι ήθελε να βεβαιωθεί αν «είναι αλήθεια αυτά που λένε για τους μαύρους».

Ο εργάτης δούλευε για 12 χρόνια στην επιχείρηση Wheeldon Bross και το 2018 απολύθηκε επειδή καυγάδισε με Πολωνό εργάτη που είχε κάνει ρατσιστικά σχόλια σε βάρος του.


Μετά την απόλυσή του κατέθεσε αγωγή σε βάρος του αφεντικού του καταγγέλλοντας συνεχή ρατσιστικά και απαξιωτικά σχόλια.

«Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου» είπε ο Τόμσον με δάκρυα στα μάτια στο δικαστήριο, περιγράφοντας τη στιγμή κατά την οποία το αφεντικό του μπροστά στους συναδέλφους του, του έπιανε τα γεννητικά όργανα.

Δευτερόλεπτα νωρίτερα, το αφεντικό τον είχε ρωτήσει αν «οι μεγάλες πατούσες σήμαιναν ότι έχει και μεγάλο πέος».

Το δικαστήριο εκδίκασε αποζημίωση στον 39χρονο η οποία θα αποφασιστεί σε επόμενη συνεδρίαση. Σύμφωνα με εκτιμήσεις του βρετανικού τύπου, αυτή αναμένεται να είναι τεράστια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:50