search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:51
MENU CLOSE

Ακυρώνει συναυλίες ο Όζι Όσμπορν – Αναζητά θεραπεία για το Πάρκινσον

18.02.2020 14:31
Ακυρώνει συναυλίες ο Όζι Όσμπορν – Αναζητά θεραπεία για το Πάρκινσον - Media

 

Ο Ozzy Osbourne ακύρωσε την περιοδεία του No More Tours 2, αφού διαγνώστηκε ότι πάσχε από τη νόσο του Πάρκινσον και επέλεξε να αξιοποιήσει το καλοκαίρι για να αναζητήσει θεραπεία στην Ευρώπη.

«Είμαι τόσο ευγνώμων που ο καθένας ήταν υπομονετικός γιατί έχω περάσει ένα άθλιο έτος», δήλωσε ο 71χρονος Άγγλος τραγουδιστής, τη Δευτέρα. «Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να πάω στην Ελβετία για θεραπεία μέχρι τον Απρίλιο και η θεραπεία απαιτεί έξι με οκτώ εβδομάδες».

Ο καλλιτέχνης είχε προγραμματίσει να πραγματοποιήσει μια σειρά συναυλιών στη Βόρεια Αμερική αυτό το καλοκαίρι που θα ξεκινούσε από την Ατλάντα στις 27 Μαΐου, με τελικό του προορισμό το Λας Βέγκας στις 31 Ιουλίου.

Ο τραγουδιστής Iron Man δήλωσε στη δήλωσή του ότι δεν ήθελε να πάρει τους δρόμους κάτω από αντίξοες συνθήκες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε χαμένες εμφανίσεις και ότι όσοι αγόρασαν εισιτήρια θα λάβουν επιστροφή των χρημάτων τους, καθώς και την πρώτη επιλογή για εισιτήρια για μελλοντικές συναυλίες στη Βόρεια Αμερική.

«Δεν θέλω να ξεκινήσω μια περιοδεία και στη συνέχεια να ακυρώσω τις εμφανίσεις την τελευταία στιγμή, καθώς δεν είναι δίκαιο για τους θαυμαστές», είπε. «Θα προτιμούσα να επιστρέψω τώρα και όταν κάνω την βορειοαμερικανική περιοδεία στο δρόμο, όλοι όσοι αγόρασαν ένα εισιτήριο για αυτές τις συναυλίες θα έχουν προτεραιότητα στο να αγοράσουν εισιτήρια εκείνη τη στιγμή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:50