28/03/2020 23:21:05

Θρίλερ με τους προστατευόμενους μάρτυρες - Αναζητείται ο «Μάξιμος Σαράφης»

 Θρίλερ με τους προστατευόμενους μάρτυρες - Αναζητείται ο «Μάξιμος Σαράφης» - Media
 
Σε θρίλερ έχει μετατραπεί το ζήτημα της εξέτασης των προστατευόμενων μαρτύρων καθώς, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αντιπροσωπεία των βουλευτών της ειδικής προανακριτική επιτροπής για τον Δ.Παπαγγελόπουλο παραμένει στη ΓΑΔΑ, ενώ σύμφωνα με πηγές, «ο μάρτυρας αναζητείται».
 
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η πλειοψηφία της προκαταρκτικής εξέτασης είχε αποφασίσει την προσαγωγή του προστατευόμενου μάρτυρα Μάξιμου Σαράφη στην ΓΑΔΑ, μετά την άρνηση του, να παραστεί για να εξεταστεί.

Η 6μελής αντιπροσωπεία της Βουλής για την εξέταση των δύο προστατευμένων μαρτύρων, μετέβη στη ΓΑΔΑ, όπου όμως δεν προσήλθε ο μάρτυρας με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης» για την προγραμματισμένη εξέτασή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ζήτησαν τη βίαιη προσαγωγή του, ενώ το αίτημα φέρονται να μην έχουν υπογράψει οι βουλευτές του ΚΚΕ και της Ελληνικής Λύσης.

Ούτως ή άλλως, το ΚΚΕ θεωρεί προσχηματική τη διαδικασία και έχει ζητήσει να καταθέσουν οι μάρτυρες με τη φυσική τους παρουσία και το πραγματικό τους όνομα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.