search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:28
MENU CLOSE

Βόλος: Λήστεψαν ζευγάρι και άρπαξαν την κοπέλα για προσωπικές διαφορές

18.02.2020 14:59
Βόλος: Λήστεψαν ζευγάρι και άρπαξαν την κοπέλα για προσωπικές διαφορές - Media

 

Υπό την απειλή μαχαιριού δύο άτομα λήστεψαν ζευγάρι στο σπίτι του στον Βόλο και μάλιστα άρπαξαν την 23χρονη κοπέλα κρατώντας την όμηρο για προσωπικές διαφορές. Δράστες και θύμα είναι σεσημασμένοι για υποθέσεις ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ληστεία διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ για την υπόθεση, συνελήφθησαν το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο άτομα, ηλικίας 28 και 38 ετών.

Σε βάρος τους, όπως αναφέρει το magnesianews.gr, σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της αρπαγής.

Οι δύο δράστες είχαν προσωπικές διαφορές με τον 29χρονο και πήγαν στο σπίτι όπου διαμένει με την 23χρονη σύντροφό του. Αφού τους απείλησαν με μαχαίρι και άσκησαν σωματική βία τραυματίζοντας ελαφρά τον άνδρα στο πόδι, έκλεψαν το συνολικό χρηματικό ποσό των 630 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και προσωπικά αντικείμενα.

Φεύγοντας εξανάγκασαν την 23χρονη να τους ακολουθήσει ως το σπίτι τους, κρατώντας την παράνομα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες και το θύμα είναι σεσημασμένοι για υποθέσεις ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:27