search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:30
MENU CLOSE

Ακρίτα για νεκρό βρέφος: Συγγνώμη από τα ρατσιστόμουτρα που κόψαμε το λιντσάρισμα

18.02.2020 15:14
Ακρίτα για ΕΣΗΕΑ: Δεν είναι αστυφύλακας για να κουνάει το δάχτυλο στους δημοσιογράφους - Media

 

Με αιχμηρό τρόπο σε ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook τοποθετήθηκε η Έλενα Ακρίτα για την υπόθεση του βρέφους από τη Συρία που μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων. 

«Από χτες έχουν βγει από τον πάτο του υπονόμου κάτι δυσώδη, απροσδιόριστα όντα που χυδαιολογούν και καταριούνται επειδή μερικοί από μας ως δημοσιογράφοι αλλά και ως άνθρωποι, συστήσαμε ψυχραιμία και υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί το πόρισμα για το βρέφος», έγραψε η Έλενα Ακρίτα. 

Και συνεχίζει: «Σήμερα ο πατέρας του επέστρεψε από το αστυνομικό τμήμα στο σπίτι του για να θάψει το μωράκι του. Σκέψου να χάνεις το παιδί σου και να σε λιθοβολούν ως βιαστή και βασανιστή του, μόνο και μόνο επειδή δεν γεννήθηκες Έλληνας. Διότι περί αυτού πρόκειται, μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Σε όλα αυτά τα ρατσιστόμουτρα πρώτον να ζητήσω συγγνωμη που τούς κόψαμε το λυντσάρισμα πάνω στο καλύτερο. Και δεύτερον να τους ενημερώσω πως ο υπόνομος τους καλεί εσπευσμένα να επιστρέψουν στον πάτο του. Καλή κατάδυση να ευχηθώ ολόψυχα» έγραψε η δημοσιογράφος και συγγραφέας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:27