search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:45
MENU CLOSE

«Δεν θα πετύχουν τίποτα αν δεν χύσουν το αίμα των 82 εκατ. Τούρκων!» – Μπαχτσελί για φήμες περί νέας απόπειρας πραξικοπήματος

18.02.2020 16:12
«Δεν θα πετύχουν τίποτα αν δεν χύσουν το αίμα των 82 εκατ. Τούρκων!» - Μπαχτσελί για φήμες περί νέας απόπειρας πραξικοπήματος - Media

 

Οργιάζουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες για απόπειρα νέου πραξικοπήματος στην Τουρκία.

Επί του θέματος, μάλιστα, τοποθετήθηκε και ο ηγέτης του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας, Ντεβλέτ Μπαχτσελί. «Η φήμη για το πραξικόπημα είναι αχαριστία προς τον λαό. Αν υπάρχουν κάποιοι που σχεδιάζουν πραξικόπημα και θέλουν να στρέψουν τα όπλα εναντίον του λαού να ξέρουν πως δεν θα πετύχουν αν δεν χύσουν το αίμα των 82 εκατομμυρίων Τούρκων!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Παίζεται ένα άγριο παιχνίδι στην πλάτη της Τουρκίας» τόνισε ο ίδιος, και συνέχισε: «Σε μια κατά παραγγελία έκθεση ενός think tank, με χορηγούς το Πεντάγωνο και τη CIA, διατυπώνεται με άθλιο τρόπο το ενδεχόμενο ενός πραξικοπήματος δήθεν εξαιτίας της ανησυχίας που υπάρχει στα μεσαία κλιμάκια των Ενόπλων Δυνάμεων».

Επί του θέματος, όμως, τοποθετήθηκε και ο εκπρόσωπος του AKP, Ομέρ Τσελίκ, ο οποίος μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι «ο κρατικός μηχανισμός είναι σε ετοιμότητα κι έχει αποδείξει πως είναι πιστός στη δημοκρατία».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:45