search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:41
MENU CLOSE

Θουριγγία: Αναζητείται κυβέρνηση, συνεχίζεται το πολιτικό αδιέξοδο

18.02.2020 17:02
Θουριγγία: Αναζητείται κυβέρνηση, συνεχίζεται το πολιτικό αδιέξοδο - Media

 

Η κοινοβουλευτική ομάδα του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) απορρίπτει μεν την πρόταση του πρώην πρωθυπουργού της Θουριγγίας Μπόντο Ράμελο για βραχυπρόθεσμη μεταβατική κυβέρνηση, αλλά τάσσεται υπέρ μιας μακροπρόθεσμης μεταβατικής κυβέρνησης υπό την Κριστίνε Λίμπερκνεχτ, αποδεχόμενη έτσι μόνον εν μέρει την πρόταση αυτή, σύμφωνα με το Spiegel online.

Η 61χρονη Λίμπερκνεχτ, η οποία διετέλεσε πρωθυπουργός της Θουριγγίας μεταξύ 2009 και 2014, θα ήταν διατεθειμένη να «λύσει τον γόρδιο δεσμό», δήλωσε ο επικεφαλής της ΚΟ του CDU Θουριγγίας Μάικ Μόρινγκ, γράφει το Spiegel online.

Σε προηγούμενο τηλεγράφημα του de.reuters αναφερόταν απλώς ότι η κοινοβουλευτική ομάδα του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) Θουριγγίας απέρριψε την πρόταση του — αριστερού — πρώην πρωθυπουργού Ράμελο για μεταβατική κυβέρνηση διάρκειας 70 ημερών υπό την συντηρητική προκάτοχό του Κριστίνε Λίμπερκνεχτ (CDU).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:41