search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:32
MENU CLOSE

Ραγδαίες εξελίξεις: Η Επιτροπή εξετάζει το ενδεχόμενο άρσης του καθεστώτος προστατευόμενου μάρτυρα

18.02.2020 18:43
5030632.jpg
 
Ανοιχτό αφήνουν μέλη της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης το ενδεχόμενο να ζητήσουν την άρση του καθεστώτος προστασίας για τους «Μάξιμο Σαράφη» και «Αικατερίνη Κελέση», εάν και η προγραμματισμένη για αύριο εξέταση της «Αικατερίνης Κελέση», λάβει την ίδια τροπή με την εξέταση του «Μάξιμου Σαράφη» που οδηγήθηκε σε «ναυάγιο».
 
Πηγές της ειδικής επιτροπής ανέφεραν απόψε ότι αν ούτε αύριο καταστεί εφικτό να εκτελεστεί το ένταλμα βίαιης πρσαγωγής του «Μάξιμου Σαράφη» και αν υπάρξει αντίστοιχη εξέλιξη με την «Αικατερίνη Κελέση», τότε η επιτροπή την Πέμπτη θα ρίξει στο «τραπέζι» την άρση του καθεστώτος προστασίας για τους δύο μάρτυρες.
 
Η Επιτροπή έχει προγραμματίσει συνεδρίαση την προσεχή Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στις δέκα το πρωί, με θέμα την εξέταση μαρτύρων, πιθανότατα του Δημήτρη Τζανακόπουλου. Μέλη της ωστόσο ανέφεραν σήμερα ότι προηγουμένως θα τεθεί επί τάπητος το ζήτημα της άρσης προστασίας για τους δύο μάρτυρες, δηλαδή να υπάρξει αίτημα της επιτροπής στην αρμόδια προς τούτο Αρχή.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:32