30/03/2020 01:24:39

ΚΙΝΑΛ: Η Φώφη Γεννηματά συγκαλεί ΚΟ και Πολιτικό Συμβούλιο

ΚΙΝΑΛ: Η Φώφη Γεννηματά συγκαλεί ΚΟ και Πολιτικό Συμβούλιο - Media

 

Τα όργανα του Κινήματος Αλλαγής συγκαλεί η Φώφη Γεννηματά ενόψει της Οργανωτικής Συνδιάσκεψης και μετά τις τελευταίες εσωκομματικές εξελίξεις.

Την ερχόμενη εβδομάδα (24-28/2) θα συνέλθει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής ενώ το Πολιτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει μεταξύ 9 και 13 Μαρτίου, αμέσως πριν δηλαδή την Συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ που είναι προγραμματισμένη για 14-15 του ίδιου μήνα, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr.

Στην Χ. Τρικούπη αποσυνδέουν τις συνεδριάσεις των οργάνων με τις αναταράξεις που προκλήθηκαν μετά την επιστολή της Νάντιας Γιαννακοπούλου προς την Φώφη Γεννηματά, σημειώνοντας πως οι συνεδριάσεις είχαν προγραμματιστεί και ήταν δεδομένες πολύ πριν την επίμαχη επιστολή καθώς ήταν γνωστό ότι η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ θα βρίσκονταν στις Βρυξέλλες για την προσύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Σημειώνεται ότι αρχικά υπήρχε η σκέψη να γίνει κοινή συνεδρίαση των δύο οργάνων (ΚΟ και Πολιτικού Συμβουλίου) ωστόσο, κρίθηκε σκόπιμο να διαχωριστούν οι συνεδριάσεις, προκειμένου να δοθεί άπλετος χρόνος για να διεξαχθεί η σχετική συζήτηση.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.