28/05/2020 08:50:49

Καβάλα: Νέο περιστατικό σχολικής βίας - Τον ξυλοδαρμό του γιου του από δύο μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά καταγγέλλει πατέρας

Καβάλα: Νέο περιστατικό σχολικής βίας -  Τον ξυλοδαρμό του γιου του από δύο μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά καταγγέλλει πατέρας - Media

 

Τον ξυλοδαρμό του γιου του μέσα στο σχολείο από δύο μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά καταγγέλλει με ανάρτησή του ένας πατέρας από την Καβάλα.

Σύμφωνα με το iefimerida, όπως καταγγέλλει ο γονιός, το παιδί του, μαθητής της τρίτης δημοτικού στο 16ο δημοτικό σχολείο Καβάλας, δέχθηκε επίθεση από δύο παιδιά της τετάρτης τάξης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ένας κρατούσε το γιο του και ο δεύτερος τον χτυπούσε με γροθιές στην κοιλιά. Παράλληλα, ο πατέρας αναφέρει ότι οι δάσκαλοι του σχολείου δεν έκαναν απολύτως τίποτα για το περιστατικό.

Τι καταγγέλλει ο πατέρας του παιδιού στην ΚαβάλαQ

«Ο Μ. είναι Τρίτη τάξη δημοτικού και σήμερα δυο παιδιά της Τετάρτης του επιτέθηκαν στο σχολείο. Ο ένας τον κρατούσε και ο άλλος τον βαρούσε γροθιές στην κοιλιά. Θέλω να μάθω οι 4 δάσκαλοι που υποτίθεται ήταν υπηρεσία στην μικρή αυλή του σχολείου τι προσέχουν;

Και τι εννοούσε η Διευθύντρια του σχολείου όταν πήγε το παιδί να πάιξει,  αναφέρει το γεγονός ότι ήθελε να της φέρει μάρτυρες; Κατά τα αλλά παρεξηγούνται οι εκπαιδευτικοί αν κάποιος γονιός κάνει παράπονα» αναφέρει ο πατέρας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.