28/03/2020 11:23:49

Έτοιμο το νέο γραφείο του Προκόπη Παυλόπουλου - Το είχε νοικιάσει από τα μέσα φθινοπώρου

Έτοιμο το νέο γραφείο του Προκόπη Παυλόπουλου - Το είχε νοικιάσει από τα μέσα φθινοπώρου - Media

 

Έτοιμο, είναι το γραφείο που θα στεγάσει τις δραστηριότητες του Προκόπη Παυλόπουλου, μετά την ολοκλήρωση της θητείας του στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 13 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Σκουρή από το News247, το νέο γραφείο, έχει ενοικιαστεί από τον περασμένο Οκτώβριο, καθώς ο Προκόπης Παυλόπουλος είχε διαπιστώσει πως πολύ δύσκολα θα προταθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μια δεύτερη θητεία στην Ηρώδη του Αττικού.

Ο χώρος που θα στεγάσει τη «νέα ζωή» του ανώτατου πολιτειακού βρίσκεται περιφερειακά του κέντρου της πόλης, σε πολύ καλή τοποθεσία και έχει ήδη επιπλωθεί και είναι έτοιμο να τον υποδεχτεί.

Η επιστροφή στο Πανεπιστήμιο, άλλωστε, «ιντριγκάρει» τον Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ως γνωστόν, είναι ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου, όμως, πριν από δυο περίπου χρόνια είχε κηρυχθεί και επίτιμος.

Η δε –επιτυχημένη, κατά κοινή ομολογία- θητεία του προϊδεάζει και για πολλές άλλες διακρίσεις και τίτλους.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, πάντως, θα μείνει απολύτως προσηλωμένος και θα εφαρμόσει στο ακέραιο το πρόγραμμά του, έως την ημέρα που θα αποχωρήσει από το Προεδρικό Μέγαρο, στις 13 Μαρτίου. Και βεβαίως, απολύτως πιστός στον θεσμικό του ρόλο, δεν πρόκειται να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στην κυβέρνηση ή τη διάδοχό του.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.