search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:41
MENU CLOSE

Καστανίδης: Αντέδρασαν για τους αρμούς του Τσίπρα αλλά όχι για το «να μην ξανακυβερνήσει η Αριστερά» του Βορίδη  (Video) 

19.02.2020 08:02
Παρέμβαση Καστανίδη: Και με τον παλιό Ποινικό Κώδικα δεν μπορεί να επιβληθεί στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, αν δεν είναι αμετάκλητη η απόφαση - Media

 

Εντύπωση προκαλεί η υπεράσπιση του Χάρη Καστανίδη στον Αλέξη Τσίπρα για τους «αρμούς της εξουσίας». Συγκεκριμένα ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, είπε ότι «δεν «αντέδρασαν με τον ίδιο τρόπο όταν ο Μάκης Βορίδης ζήτησε θεσμικές αλλαγές για να μην ξανακυβερνήσει η Αριστερά».

Ναι σε προγραμματικές συμπτώσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του Κινήματος Αλλαγής, Χάρης Καστανίδης, μιλώντας στο «Kontra News 10» και τον Γιώργο Μελιγγώνη σημείωσε ότι θα χαιρόταν αν «προέκυπταν προγραμματικές συμπτώσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ». 

Ακόμη ο κ. Καστανίδης υπογράμμισε ότι θα «πρέπει να προστατευθεί ο θεσμός του προστατευόμενου μάρτυρα» σχετικά με τα τελευταία γεγονότα για τους προστατευόμενους μάρτυρες της υπόθεσης Novartis. Ενώ ανέφερε ακόμη ότι «δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι κάποιοι θέλουν να αποκαλυφθεί η ταυτότητα των μαρτύρων». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10