10/04/2020 13:17:01

ΝΑΡ: Την Κυριακή η κεντρική εκδήλωση για τα 30 χρόνια - Πολυχώρος Μολύβι, 6 μ.μ.

ΝΑΡ: Την Κυριακή η κεντρική εκδήλωση για τα 30 χρόνια - Πολυχώρος Μολύβι, 6 μ.μ. - Media

 

«Από την αριστερή αμφισβήτηση και ρήξη στον αγώνα για μια νέα κομμουνιστική ελπίδα».

Με αυτό το σύνθημα πραγματοποιείται την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στις 6 μ.μ., στον Πολυχώρο Μολύβι (Ιερά Οδός 154, στάση ΜΕΤΡΟ Ελαιώνας) η κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, αφιερωμένη στα 30 χρόνια από την ίδρυσή του, τον Φεβρουάριο του 1990.

Στην εκδήλωση θα προβληθεί βίντεο-αφιέρωμα στην 30χρονη πορεία του ΝΑΡ.

Θα μιλήσουν οι Δημήτρης Δεσύλλας και Μιχάλης Παπαμακάριος, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του ΝΑΡ και ο Κώστας Τριχιάς, μέλος του ΚΣ της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση.

Θα ακολουθήσουν σύντομοι χαιρετισμοί από αγωνιστές του εργατικού-λαϊκού κινήματος, της κομμουνιστικής Αριστεράς και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Απαγγελία ποιημάτων θα γίνει από την ηθοποιό Φίλια Δελαγραμμάτικα.

Την εκδήλωση θα κλείσουν μουσικά τα συγκροτήματα ΦΡΑΞΙΑ και ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ.

30 χρόνια ΝΑΡ

Το ΝΑΡ γεννήθηκε από την ανταρσία της ΚΝΕ και μαχόμενων δυνάμεων του ΚΚΕ και του εργατικού κινήματος στην υποταγή της Αριστεράς το 1989 και τη δεκαετία του ΄90, συνέβαλε στους αγώνες εργαζομένων και νεολαίας και στην παρέμβαση της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Σήμερα επιδιώκει την αντεπίθεση-ανασυγκρότηση του κινήματος απέναντι στη συνολική επιδρομή του κεφαλαίου, της κυβέρνησης και του αστικού δικομματισμού ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, την ενίσχυση της μετωπικής αντικαπιταλιστικής Αριστεράς και τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου κομμουνιστικού προγράμματος και κόμματος, στρατηγική απάντηση στον ολοκληρωτικό καπιταλισμό της εποχής μας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.