search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:09
MENU CLOSE

Ταϊλάνδη: Ταύρος εισβάλει σε κερκίδα και σκορπάει τον τρόμο (Video/Photos)

19.02.2020 09:47
Ταϊλάνδη: Ταύρος εισβάλει σε κερκίδα και σκορπάει τον τρόμο (Video/Photos)  - Media

 

Ένας μαινόμενος ταύρος εφορμά αλλά όχι εν υαλοπωλείω. Το εξαγριωμένο ζώο σπάει το φράγμα ασφαλείας και τρέχει ανάμεσα στο πλήθος στις κερκίδες.

Το γεογνός έγινε στην Ταϊλάνδη. Μια γυναίκα καθόταν στη κερκίδα και παρακολουθούσε Ταϊλανδέζικες ταυρομαχίες όταν ο ταύρος έσπασε το προστατευτικό χώρισμα στις κερκίδες και της επιτέθηκε.

Η Khun Nam, 57 ετών, χρειάστηκε πρώτες βοήθειες και ράμματα για ένα μεγάλο σκίσιμο στο πρόσωπό της.

Στο σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνονται οι πανικοβλημένοι θεατές που φεύγουν απ΄όπου μπορούν ο καθένας την στιγμή που ο ταύρος κατόρθωσε να εισβάλει στις κερκίδες.

Η Khun Nam, μάλλον ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της, αφού τα κέρατα του ταύρου μπερδεύτηκαν στο μπλουζάκι της, διαφορετικά ο τραυματισμός της θα ήταν πολύ πιο σοβαρός.

Ευτυχώς για την κ. Nam, ο ταύρος σύντομα έφυγε από τις κερκίδες και σε ένα χώρο δίπλα από την αρένα των ταυρομαχιών τον συνέλαβαν.

Οι ταυρομαχίες είναι ένα εξαιρετικά διαδεδομένο άθλημα στη νότια Ταϊλάνδη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:08