search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:16
MENU CLOSE

«Έχασα τη δουλειά μου, το σπίτι μου, την ικανότητά μου να μιλάω»: Το αδημοσίευστο κείμενο της Caroline Flack λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή της

19.02.2020 09:47
«Έχασα τη δουλειά μου, το σπίτι μου, την ικανότητά μου να μιλάω»: Το αδημοσίευστο κείμενο της Caroline Flack λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή της  - Media

 

Ένα αδημοσίευτο μήνυμα της παρουσιάστριας στο Instagram που η Caroline Flack είχε γράψει λίγες μέρες πριν βάλει τέλος στη ζωή της, έφερε στο φως η οικογένεια της παρουσιάστριας.

«Σήμερα θα μιλήσω. Η δική μου ζωή και της οικογένειάς μου δεν προσφέρεται άλλο για ψυχαγωγία και κουτσομπολιό», ανέφερε -μεταξύ άλλων- η παρουσιάστρια στο μήνυμα που σκόπευε να ανεβάσει στα social media λίγο πριν τον τραγικό χαμό της.

Το ακριβές κείμενο της Caroline Flack που δε δημοσίευσε ποτέ

«Για πολλούς ανθρώπους, η σύλληψη για κοινή επίθεση είναι ένας ακραίος τρόπος για να υπάρξει κάποιου είδους πνευματικής αφύπνισης αλλά για μένα αυτό έγινε κάτι το φυσιολογικό. Στα 10 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά έχω δεχτεί πιέσεις, προσβολές, τοξικές απόψεις αλλά έλεγα πώς όλο αυτό είναι μέρος της δουλειάς μου. Δεν διαμαρτυρόμουν. Το πρόβλημα με το να βάζεις τα πράγματα κάτω από το χαλί είναι πως θα βρίσκονται πάντα εκεί και όταν κάποιος το σηκώσει θα αισθανθείς ντροπή και αμηχανία. Στις 12 Δεκεμβρίου του 2019 συνελήφθη για κοινή επίθεση στον φίλο μου… Μέσα σε 24 ώρες ολόκληρος ο κόσμος, το μέλλον και όλα όσα είχα χτίσει κατέρρευσαν.

Ξαφνικά βρέθηκα απέναντι και όλοι οι άλλοι να με παρακολουθούν. Από την πρώτη στιγμή ανέλαβα την ευθύνη για το τι συνέβη εκείνη τη νύχτα. Η αλήθεια είναι πώς επρόκειτο για ένα ατύχημα. Από τότε η ζωή μου είναι υπό κατάρρευση. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος. Είχαμε μια διαφωνία και συνέβη ένα ατύχημα. Το αίμα που πούλησε κάποιος σε μια εφημερίδα ήταν κάτι πού λυπηρό και πολύ προσωπικό. Ο λόγος για τον οποίο μιλάω σήμερα είναι επειδή η οικογένειά μου δεν αντέχει άλλο.

Έχω χάσει τη δουλειά μου. Το σπίτι μου. Την ικανότητά μου να μιλάω. Και η αλήθεια έχει αφαιρεθεί από τα χέρια μου και χρησιμοποιείται ως ψυχαγωγία. Δεν μπορώ να κρύβομαι κάθε μέρα και να μην μιλάω σε κανένα. Λυπάμαι τόσο πολύ για ότι περνάει η οικογένειά μου και οι φίλοι εξαιτίας μου. Δεν σκέφτομαι “πως θα πάρω την καριέρα μου πίσω”. Σκέφτομαι πώς θα πάρω τη δική μου και τη ζωή της οικογένειάς μου πίσω»

Λίγο πριν το τέλος

Η Flack, η οποία έγινε γνωστή κυρίως από την παρουσίαση του ριάλιτι σόου “Love Island”, επρόκειτο να δικαστεί τον Μάρτιο με την κατηγορία ότι τον περασμένο Δεκέμβριο είχε χτυπήσει στο κεφάλι με ένα φωτιστικό τον τενίστα σύντροφό της Λούις Μπάρτον την ώρα που εκείνος κοιμόταν, στο σπίτι τους στο Ίζλινγκτον του Λονδίνου.

Ωστόσο, η ίδια αρνούταν την κατηγορία και ισχυριζόταν ότι επρόκειτο για ατύχημα.

Όπως είχε εξηγήσει, τους τελευταίους μήνες βρισκόταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, έπαιρνε αντικαταθλιπτικά, ενώ αδυνατούσε να διαχειριστεί την πίεση από τα δημοσιεύματα και τους «κίτρινους» τίτλους των σκανδαλοθηρικών μέσων…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline (@carolineflack) on

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:16