search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:48
MENU CLOSE

Τι πρόγραμμα εκπέμπει το One μετά την πρεμιέρα του Mega

19.02.2020 10:38
Τι πρόγραμμα εκπέμπει το One μετά την πρεμιέρα του Mega - Media

 

Ήταν το διαδικτυακό εγχείρημα της Alter Ego που σκόπευε μετά την απόκτηση της έκτης άδειας να περάσει και στις πλατφόρμες της Digea.

Οπως αναφέρει το dailymedia, από την στιγμή που η εταιρία απέκτησε την ταινιοθήκη και τα περιουσιακά στοιχεία του Mega τα όποια σχέδια για το One έμειναν στον «πάγο».

Οι ετοιμασίες για την πλατφόρμα της Digea συνεχίστηκαν για αυτή τη φορά για άλλο κανάλι.

Το Mega μετά από αρκετές αναβολές έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου.

Στο πρόγραμμά του υπάρχουν αρκετές ενημερωτικές εκπομπές και επαναλήψεις ελληνικών σειρών που έγραψαν τη δική τους ιστορία.

Τι εκπέμπει όμως το One από την στιγμή που παραμένει στον διαδικτυακό αέρα;

Το δεύτερο κανάλι της Alter Ego αυτή μεταδίδει ξένες σειρές σε επανάληψη αλλά και εκπομπές που προβλήθηκαν από το κανάλι. Δεν μεταδίδεται μάλιστα ούτε καν κεντρικό δελτίο ειδήσεων κάθε βράδυ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το κανάλια θα συνεχίσει να εκπέμπει με απώτερο σκοπό να διεκδικήσει μία από τις θεματικές άδειες που αναμένεται να προκυρηχθούν από το ΕΣΡ.

Παρασκηνιακά ακούγεται ότι η ιδιοκτήτρια εταιρία θέλει και αυτή δύο κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, όπως συμβαίνει με τον όμιλο Star- Alpha και αυτόν του ΑΝΤ1 και του Μακεδονία ΤV.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:46