search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:05
MENU CLOSE

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στα δικαστήρια με αμερικανική εταιρεία, διεκδικώντας 2 εκατ. δολ.

19.02.2020 11:30
NBA: Εξαιρετικός, αλλά και μοιραίος ο Αντετοκούνμπο - Ηττα των Μπακς από το Χιούστον - Media

 

Με την εταιρεία Sportz Cases θα συναντηθεί στις δικαστικές αίθουσες ο Έλληνας αστέρας του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, διεκδικώντας το ποσό των 2 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας theblast.com.

Ο Έλληνας άσος κατηγορεί την εταιρία πως εκμεταλλεύτηκε το κατοχυρωμένο πλέον «Greek Freak» χωρίς να πληρώσει τα ανάλογα δικαιώματα, με αποτέλεσμα να μπει στο μικροσκόπιο του περσινού MVP του ΝΒΑ.

Ο Αντετοκούνμπο δεν είχε δώσει άδεια στην εταιρία να χρησιμοποιεί τον όρο Greek Freak σε προϊόντα της. Η εν λόγω εταιρία κατασκευάζει θήκες για κινητά τηλέφωνα, αλλά σταμάτησε να βάζει το παρατσούκλι του και έβαλε την φράση «The Baller».

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, εκτός από τα 2 εκατ. δολάρια, ο φόργουορντ των Μπακς διεκδικεί και τα κέρδη που είχε η εταιρία από προϊόντα με την μορφή του. Οι άνθρωποι του Αντετοκούνμπο, που πρόσφατα έγινε πατέρας, ψάχνουν τα πάντα, σε περίπτωση που κάποιοι επιτήδειοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την φήμη του, για να πουλήσουν προϊόντα με το όνομά του, χωρίς προηγουμένως να έχουν πάρει την άδειά του.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβρη είχε πράξει το ίδιο με εταιρία που χρησιμοποιούσε τον όρο «Greek Freak» σε προϊόντα, χωρίς να έχει δώσει την άδειά του, διεκδικώντας και πάλι το ποσό των 2 εκατ. δολαρίων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:03