search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:00
MENU CLOSE

Μαγνησία: Γνωστή πρώην παίκτρια ριάλιτι συνελήφθη για όπλα και ναρκωτικά (Photos)

19.02.2020 11:50
Τηλεθέαση: Κυριαρχούν οι Άγριες Μέλισσες - Πώς πήγαν τα realities - Media

 

Χειροπέδες σε πολύ γνωστή πρώην παίκτρια ριάλιτι, όπως επίσης και στον σύντροφό της, καθώς έκρυβαν στο σπίτι τους όπλα και ναρκωτικά πέρασαν οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. στα Πλατανίδια Μαγνησίας.

Η γυναίκα, ηλικίας 44 ετών, είναι πολύ γνωστή από τη συμμετοχή της ως παίκτρια σε ριάλιτι πριν πολλά χρόνια, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του thessaliatv.gr. Το ζευγάρι συνελήφθη μετά από αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε. Κατά την επιχείρηση των αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ. αποκαλύφθηκε πως τα δύο άτομα έκρυβαν κάνναβη βάρους 1.355 γραμμαρίων, η οποία θα μπορούσε να αποφέρει όφελος από παράνομη δραστηριότητα ύψους 9.000 -12.000 ευρώ, εξοπλισμό παραγωγής κάνναβης με υδροπονική μέθοδο και σημαντικό οπλισμό.

Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εναντίον του ζευγαριού ποινική δίωξη για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης, για κατοχή όπλων και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στον ανακριτή Βόλου και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για σήμερα Τετάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται ότι δεν τους ανήκουν τα ναρκωτικά και ότι από την κατασχεθείσα κάνναβη δική τους ήταν μόνο μία πολύ μικρή ποσότητα, άνευ σημασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας ξεκίνησαν μετά από καταγγελία. Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν στο σπίτι ποσό ύψους 12.025 ευρώ που εκτιμάται ότι προέρχεται από παράνομη δραστηριότητα και το ποσό των 1.000 δολαρίων. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τέλος τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσε το ζευγάρι ως μέσα διευκόλυνσης για παράνομη δραστηριότητα και τα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:00