search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:31
MENU CLOSE

Νέο αμόρε για τη Δόμνα Μιχαηλίδου: Από υπουργό σε δήμαρχο

19.02.2020 11:54
Νέο αμόρε για τη Δόμνα Μιχαηλίδου: Από υπουργό σε δήμαρχο  - Media

 

Αποτελεί κοινή παραδοχή ότι το τελευταίο διάστημα η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, έχοντας διανύσει το πρώτο διάστημα των παιδικών (κυβερνητικών) ασθενειών, είναι πλέον από τα πιο παραγωγικά στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε δημοσίευμά τους τα Παραπολιτικά. Εκείνο που ενδεχομένως να μην είναι γνωστό (και αυτό έχει να κάνει με τη σοβαρότητα με την οποία χειρίζεται τα προσωπικά της) είναι ότι εσχάτως άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές η ωραία της κυβέρνησης διατηρεί δεσμό με τον νεαρό δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη.

Η γνωριμία των δύο έγινε με αφορμή μια επίσκεψη που πραγματοποίησε πριν από δύο μήνες στην Κρήτη η υφυπουργός.

Παρά το γεγονός ότι το «μυστικό» έχει «σπάσει», το ζευγάρι έχει επιλέξει να βιώνει τη συνύπαρξή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αν και νέοι, είναι της άποψης ότι τα προσωπικά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελούν αντικείμενο συζήτησης σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Επίσης, για την ιστορία και μόνο να αναφέρω ότι ο νέος παρτενέρ της Δόμνας, εκτός από την πολιτική, διατηρεί και μια πρότυπη βιοτεχνία (ίσως τη μοναδική στο είδος της) παραγωγής ξεροτήγανων.

Υπενθυμίζουμε ότι ελάχιστο καιρό πριν η υφυπουργός ήταν ζευγάρι με τον επίσης Κρητικό στην καταγωγή υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών Ιωάννη Κεφαλογιάννη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30