search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:29
MENU CLOSE

Συγκλονιστική η εξομολόγηση του Μπεν Άφλεκ για τον αλκοολικό πατέρα του

19.02.2020 15:26
Οι παραγωγοί του Τζέιμς Μποντ δεν θέλουν τον Μπεν Άφλεκ στην πρεμιέρα της ταινίας «No Time To Die» - Media

 

Συνέντευξη στους New York Times έδωσε ο Ben Affleck με αφορμή τη νέα του ταινία “Ο Δρόμος της Επιστροφής”. Ο 47χρονος ηθοποιός δεν μίλησε όμως μόνο για το νέο αθλητικό δράμα στο οποίο πρωταγωνιστεί  αλλά και για πολύ προσωπικά ζητήματα όπως τα προβλήματά του με το αλκοόλ και το διαζύγιο του με την Jennifer Garner.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2004 και τον επόμενο χρόνο παντρεύτηκε. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά: τη Violet, 14 ετών, τη Seraphina, 11 ετών και τον Samuel, 7. Η ευτυχία τους ωστόσο δεν κράτησε εξαιτίας του αλκοολισμού του Ben Affleck που έφερε μεγάλη κρίση στο γάμο τους -ο ίδιος ξεκίνησε να πηγαίνει σε κέντρα απεξάρτησης από το 2001 αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το διαζύγιό τους βγήκε το 2018. Βέβαια, οι δυο τους έχουν φροντίσει να διατηρούν καλές σχέσεις και να μην ξεχνούν ότι είναι οικογένεια.

Ο ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε άλλωστε στη συνέντευξή του: “Αυτό που μετανιώνω περισσότερο στη ζωή μου είναι αυτό το διαζύγιο. Η ενοχή είναι κάτι τοξικό. Δεν βγαίνει τίποτε θετικό από την ενοχή. Απλώς σε βυθίζει σε ένα τοξικό, αποκρουστικό συναίσθημα χαμηλής αυτοεκτίμησης”. Σίγουρα έκανα λάθη. Σίγουρα έκανα πράγματα για τα οποία μετανιώνω. Αλλά πρέπει να σηκώνεσαι, να μαθαίνεις από αυτά, να μαθαίνεις περισσότερα και να προσπαθείς να προχωράς.”

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το αλκοόλ προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία όταν τον Οκτώβρη του 2019 το δίκτυο TMZ δημοσίευσε ένα βίντεο με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό να παραπατά και να πέφτει πάνω σε ένα αυτοκίνητο. Μια στιγμή για την οποία σίγουρα δεν είναι περήφανος. “Εύχομαι να μην υπήρχε στο διαδίκτυο όπου έχουν πρόσβαση τα παιδιά μου. Η Jen κι εγώ κάνει ότι καλύτερο μπορούσαμε για να είμαστε ειλικρινείς μαζί τους ως προς αυτό” υποστήριξε στους Times.

Ο ίδιος μεγάλωσε με πατέρα αλκοολικό. “Δεν ήταν ποτέ νηφάλιος μέχρι που έγινα 19. Όσο μεγάλωνα, αναγνώριζα ότι ο πατέρας μου έκανε το καλύτερο που μπορούσε. Υπάρχει πολύ αλκοολισμός και ψυχική ασθένεια στην οικογένειά μου. Αυτή η κληρονομιά είναι ισχυρή και μερικές φορές δύσκολα διαχειρίσιμη” ομολόγησε. “Μου πήρε πολύ καιρό να παραδεχτώ ολοκληρωτικά, βαθιά και χωρίς ίχνος αμφιβολία ότι είμαι αλκοολικός.”

Πηγή: marieclaire.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:28