search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:31
MENU CLOSE

Ντρου Μπάριμορ: Έχασα 10 κιλά για σειρά του Netflix (Photos)

19.02.2020 16:22
Ντρου Μπάριμορ: Έχασα 10 κιλά για σειρά του Netflix (Photos) - Media

 

Υποδυόταν την Sheila Hammond, μια κτηματομεσίτρια που γίνεται ζόμπι και αρχίζει να λαχταράει ανθρώπινη σάρκα, στη σειρά του Netflix «The Santa Clarita Diet» για τρεις σεζόν.

Η Drew Barrymore αφιέρωσε μια ανάρτησή της στο Instagram στην γυμνάστριά της, την Marnie Alton για τη θεραπεία της και για το γεγονός ότι τη βοήθησε να χάσει 10 κιλά, όπως ανέφερε σε βίντεο.

Η 44χρονη σταρ μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από τις περιόδους σωματικής άσκησης με τη Marnie. Πρόκειται για το είδος προπόνησης barre που συνδυάζει μπαλέτο με Pilates, γιόγκα και χορό.

Η σταρ ευχαρίστησε τη Marnie Alton και αποκάλυψε ότι την γνωρίζει εδώ και 15 χρόνια, αποκαλώντας τη «μακρόχρονη δασκάλα και αγαπητή φίλη».

 «Με βοήθησε. Με θεράπευσε. Με ενθάρρυνε να συνεχίζω όταν ένιωθα ότι ήμουν δυνατή», πρόσθεσε.

Η Drew είπε ότι αποφάσισε να πάει στη Marnie για να «μεταμορφώσει» το σώμα της για τη σειρά του Netflix.

 «Κάθε άνοιξη, όταν θα ξεκινήσω τη γυμναστική για να γίνω η Sheila Hammond, η Marnie ήταν αυτή που οδηγούσε εκεί»

Η σταρ, που προηγουμένως αποκάλυψε ότι ζύγιζε 65,7 κιλά όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά τη σειρά, κατάφερε να χάσει 10 κιλά με τις προπονήσεις της Marnie.

«Δεν γίνονται όλα για να γίνετε Εξολοθρευτές! Είναι για το πώς θα βρείτε τον εαυτό σας. Πώς είναι να είστε ο καλύτερος εαυτός σας. Αλλά χρειαζόμαστε καθοδήγηση και ελπίζουμε οι δάσκαλοί μας να είναι έξυπνοι, σοφοί και υγιείς. Η Marnie είναι μία από τις καλύτερες. Περίοδος. Και αν ψάχνετε για μια αλλαγή ζωής ή για να βρείτε τις ρίζες σας, είναι εκεί που βρήκα τις δικές μου», συμπλήρωσε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:30