search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:20
MENU CLOSE

Η υιοθετημένη κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ ανακοίνωσε πως έγινε πορνοστάρ (Photos)

19.02.2020 18:25
Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ αποχωρεί από τη σκηνοθεσία του Indiana Jones 5 - Media

 

Η κόρη του Steven Spielberg αποφάσισε να ασχοληθεί και εκείνη με την οθόνη, μόνο από διαφορετική… σκοπιά σε σχέση με τον πατέρα της.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια, εργάζεται πλέον ως πορνοστάρ και μάλιστα οι γονείς της στηρίζουν την επιλογή της. Η Mikaela Spielberg είναι η υιοθετημένη κόρη του διάσημου σκηνοθέτη και της συζύγου του, ηθοποιού Kate Capshaw.

Η 23χρονη φτιάχνει η ίδια τα βίντεό της, στα οποία πρωταγωνιστεί, χωρίς παρτενέρ. Μάλιστα, σκοπεύει να εργαστεί και ως στρίπερ, μόλις εγκριθεί η αίτησή της να εργαστεί ως sex worker.

Η νεαρή είπε σε συνέντευξή της στη «Sun» ότι είχε πέσει θύμα βιασμού όταν ήταν μικρή και είχε μπλέξει στα δίχτυα του αλκοολισμού και της ανορεξίας.

Όταν ερωτήθηκε πότε ενημέρωσε τους γονείς της για την ενασχόλησή της με το πορνό, απάντησε ότι τους το είπε μέσω FaceTime πριν λίγες ημέρες και ότι δεν φάνηκαν δυσαρεστημένοι. Όπως χαρακτηριστικά είπε η Mikaela στη Sun: «Η ασφάλειά μου είναι η βασική τους προτεραιότητα. Νομίζω ότι μόλις δουν πόσο προχώρησα σε σχέση με τον πάτο που ήμουν πριν ενάμιση χρόνο θα σκεφτούν ότι μεγάλωσαν μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Throw back to one of my first and only photo sets. This was the only insta safe one and it’s also my fav . Also I’m super proud of the necklace because it was the first piece of jewelry I bought with my own finances . Also where are y’all getting those cool censorship stickers at ? Also if you say me having my body on display is disrespectful to my family I will quite literally yeet you into the sun. I just noticed the tag btw  #swerfsnotwelcomehere #18plusonly #celebrateyourbody #amatuermodel #perfectlyimperfect #plussizelingerie #plussize #thicc #18plus #uniquefeatures #tryingmybesteveryday #pinup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mikaela Spielberg (@vandal_princess) στις

Η Mikaela, ένα από τα επτά παιδιά του Spielberg, δήλωσε επίσης ότι δεν θέλει να εξαρτάται οικονομικά από τους γονείς της αλλά να είναι ανεξάρτητη.

Πρόσθεσε τέλος ότι ναι μεν κάνει πορνό, αλλά δεν θα κάνει σεξ μπροστά στην κάμερα από σεβασμό προς τον 47χρονο αρραβωνιαστικό της Chuck Pankow.

Σχετικά με τον βιασμό της, είπε ότι ο δράστης δεν ήταν κάποιος συγγενής ή φίλος και εξήγησε ότι εξαιτίας αυτού του τραυματικού γεγονότος υποφέρει από ψυχικές διαταραχές.

«Ήμουν εκτός ελέγχου από τα 11 μου μέχρι και πριν από δύο χρόνια. Όταν ήμουν 21 έπινα κάθε μέρα, έφτασα σχεδόν σε σημείο να πεθάνω».

Η Mikaela έχει επιλέξει το όνομα Sugar Star για την πορνό της καριέρα και ανεβάζει τα βίντεό της στο PornHub, αν κει προς το παρόν τα κατέβασε μέχρι να εγκριθεί και επισήμως η άδειά της. Το κοινό της αποτελείται κυρίως από λευκούς, μεγαλύτερους άντρες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:20