search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:34
MENU CLOSE

Με «ντόρτια» στους «4» η ΑΕΚ

19.02.2020 18:30
Με «ντόρτια» στους «4» η ΑΕΚ - Media

 

Η ΑΕΚ «χτύπησε» δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο και άλλες τόσες στην επανάληψη, επικράτησε… σβηστά με 4-0 του Παναιτωλικού και προκρίθηκε για πέμπτη διαδοχική χρονιά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα επικράτησε με το εμφατικό 4-0 του Παναιτωλικού και προκρίθηκε για πέμπτη διαδοχική χρονιά στα ημιτελικά. «Σβηστά» έπαιξαν οι γηπεδούχοι που εκμεταλλεύτηκαν την κακή αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων και όντας ουσιαστικοί, έφτασαν σε μία ευρεία νίκη.

Επέστρεψε με γκολάρα στην «κιτρινόμαυρη» ενδεκάδα ο Ολιβέιρα (7’), με τον Κρίστισιτς να σκοράρει και αυτός (36’) μετά από ωραία ομαδική συνεργασία και ασίστ του Μάνταλου. Σκόραρε για δεύτερο σερί ματς ο Αλμπάνης (79’), με τον Λιβάγια να βάζει και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ (88’ πέν.), διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Φουλ ακίνδυνος ο Παναιτωλικός, με τον Μάκη Χάβο να κάνει ροτέισον και να δίνει ευκαιρίες σε ορισμένους παίκτες. Ωστόσο, η πορεία του στο Κύπελλο κρίνεται ικανοποιητική και άπαντες βλέπουν μπροστά τους τον «τελικό» με τον Πανιώνιο στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08