search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:19
MENU CLOSE

Συγκλονίζει ο πατέρας του νεκρού βρέφους: Αν είναι δυνατόν! Δεν βίασα το παιδί μου, να σας συγχωρήσει ο Θεός (Video)

19.02.2020 19:11
Στον Εισαγγελέα ο Χάρι Μαγκουάιρ μετά από διανυκτέρευση στο κελί – Προσπάθησε να δωροδοκήσει αστυνομικό - Media

 

Συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους που άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Παίδων. Στην κάμερα του Open μίλησε ο Τζαμάλ, αναφερόμενος στην απώλεια του παιδιού του αλλά και για τη διαπόμπευση που δέχτηκαν από μερίδα των ΜΜΕ.

«Ηταν μεγάλο χτύπημα για εμάς. “Αν είναι δυνατόν” έλεγα. Είναι δυνατόν, 11 μηνών το κοριτσάκι μου, να έλεγαν ότι το βίασα; Δεν πίστευα στα αυτιά και στα μάτια μου» τόνισε μιλώντας στο Open TV και τη δημοσιογράφο Γεωργία Λαγού, ενώ για τη σύζυγό του, η οποία εγκυμονεί, επεσήμανε πως «πληγώθηκε και ψυχικά ήταν ράκος η γυναίκα μου. Ηταν σίγουρη, πάντως, ότι δεν υπήρχε κανένα ίχνος αλήθειας» δηλώνει συγκλονισμένος ο Τζαμάλ, ο δυστυχής πατέρας από τη Συρία που έχασε πρόσφατα την 11 μηνών κόρη του και βρέθηκε ύποπτος για κακοποίηση του βρέφους.

«Δέχομαι τη συγγνώμη χωρίς καμία αμφιβολία. Ηδη τους έχω συγχωρέσει για ό,τι κακό μου έχουν προξενήσει οι εσφαλμένες γνωματεύσεις του ιατροδικαστή. Από εδώ και πέρα, όμως, η ζωή συνεχίζεται. Εγώ θα σας έλεγα μοναχά μια φράση: Ο Θεός να σας συγχωρήσει» προσθέτει ο Τζαμάλ.

Ο 23χρονος και η γυναίκα του Ιραουάν ήρθαν από την εμπόλεμη Συρία το 2018. Πήραν μαζί το παιδί τους για να γλιτώσουν από τη φρίκη του πολέμου, αλλά κατέληξαν στην κόλαση της Μόριας, στη Μυτιλήνη.

«Οταν φτάσαμε στη Μυτιλήνη, μας έβαλαν στον καταυλισμό της Μόριας. Εκεί ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Οι πρόσφυγες, ο κόσμος, ήταν στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο, ήταν πάρα πολύ άσχημες οι συνθήκες. Αγρίμια, έτσι μας έλεγαν. Ηταν κόλαση! Η Μόρια ήταν κόλαση!», τόνισε.

Ο Τζαμάλ επιθυμεί αυτό που επιθυμούσε και τότε, όταν άφησε πίσω την πατρίδα του: να συνεχίσει να ονειρεύεται και να μπορεί να περιβάλλει με ασφάλεια την οικογένειά του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:13