06/04/2020 06:42:35

«Τελεσίγραφο» Μουτζούρη στην κυβέρνηση: «Ναι» στο διάλογο, «όχι» σε νέα κέντρα (Video)

«Τελεσίγραφο» Μουτζούρη στην κυβέρνηση: «Ναι» στο διάλογο, «όχι» σε νέα κέντρα (Video) - Media
 
«Τα νησιά δεν αντέχουν καμία άλλη δομή», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Παράλληλα τόνισε ότι αν επιχειρηθεί η δημιουργία των δομών αυτών «θα μας βρουν μπροστά τους» δηλώνοντας «έτοιμοι για διάλογο αλλά όχι για κέντρα κράτησης».
 
«Όταν δήλωσα προχθές ότι δεν επιθυμούμε τον διάλογο βασιζόταν στο γεγονός ότι εμείς ζητήσαμε από την κυβέρνηση διά του κ Μηταράκη να γίνει διάλογος από μηδενική βάση, και όχι στη βάση που έχει τοποθετήσει η κυβέρνηση και ο κ. Μηταράκης» ξεκαθάρισε ο Περιφερειάρχης και πρόσθεσε: «Θέλουμε την παράταση με την έννοια ότι θα γίνει διάλογος από μηδενική βάση. Μηδενική βάση η δική μας περιλαμβάνει καμία νέα δομή και κλείσιμο των υπαρχουσών δομών».
 
Επισήμανε, δε, ότι «τα νησιά δεν αντέχουν καμία άλλη δομή. Αν η κυβέρνηση προσπαθήσει να κάνει δομές θα έχουμε μεγάλα προβλήματα. Θα ήταν προτιμότερα τα νέα κλειστά κέντρα αλλά θα ήταν ακόμη προτιμότερο να φύγουν από τα νησιά και να πάνε στην υπόλοιπη Ελλάδα. Ας μείνει ένα κέντρο για την πρώτη διαπίστωση των 500 ατόμων, όπως ελέγετο αρχικά, αλλά τα νησιά έχουν πληρώσει αρκετό τίμημα, δεν αντέχουν, θα μας βρουν μπροστά τους αν επιχειρήσουν να κάνουν κέντρα».
 

Πηγή: enikos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.