search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:14
MENU CLOSE

Ελεύθεροι υπό όρους οι συλληφθέντες για την επίθεση εναντίον των Αιγυπτίων στο Πέραμα

14.06.2012 17:32
Ελεύθεροι υπό όρους οι συλληφθέντες για την επίθεση εναντίον των Αιγυπτίων στο Πέραμα - Media

Ελεύθεροι αφέθησαν οι έξι συλληφθέντες, που φέρονται ως οι δράστες της εισβολής σε σπίτι στο Πέραμα και του άγριου ξυλοδαρμού ενός νεαρού Αιγύπτιου.
Η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμα, καθώς αναμένονται συμπληρωτικά στοιχεία.

Ελεύθεροι αφέθησαν οι έξι συλληφθέντες, που φέρονται ως οι δράστες της εισβολής σε σπίτι στο Πέραμα και του άγριου ξυλοδαρμού ενός νεαρού Αιγύπτιου.

Στους πέντε επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, όπως εμφάνιση ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και καταβολή εγγύησης 2.000 ευρώ ο καθένας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκεπτικό της απόφασης στηρίχθηκε στο γεγονός ότι οι Αιγύπτιοι στην προφορική τους κατάθεση για την αναγνώριση των δραστών έπεσαν σε αντιφάσεις. Συγκεκριμένα, οι δύο έκαναν διαφορετικές καταθέσεις, ενώ ο ένας δεν αναγνώρισε κανέναν από τους συλληφθέντες.

Η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμα, καθώς αναμένονται συμπληρωτικά στοιχεία, όπως δακτυλικά αποτυπώματα από το σημείο της επίθεσης, ενώ εκκρεμεί και η κατάθεση του Αιγυπτίου που είναι σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Εναντίον των δραστών, ασκήθηκε την Τετάρτη από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και δύο πλημμελήματα, που αφορούν βαριά σωματική βλάβη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Πηγή: in.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:13