07/08/2020 13:19:21

Τσικνοπέμπτη στο Μαξίμου κάνουν οι καθαρίστριες του Δρομοκαΐτειου

Τσικνοπέμπτη στο Μαξίμου κάνουν οι καθαρίστριες του Δρομοκαΐτειου - Media

 

Με μία ξεχωριστή κινητοποίηση διαμαρτύρονται οι καθαρίστριες που εργάζονται στο Δρομοκαΐτειο για την έλλειψη κυβερνητικής βούλησης, προκειμένου να ανανεωθούν οι συμβάσεις τους.

Σήμερα, συγκεντρώθηκαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να τσικνίσουν τον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του ώστε να τους ευαισθητοποιήσουν πριν ζήσουν και πάλι ημέρες του 2015.

Για την ιδιαίτερη αυτή κινητοποίηση αλλά και για την κατάσταση που βιώνουν οι καθαρίστριες του ψυχιατρικού νοσοκομείου, μίλησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος: «Στα τέλη Μαΐου, 50 καθαρίστριες θα απολυθούν λόγω λήξης της σύμβασής τους. Με την κίνησή τους αυτή ζητάνε να διατηρήσουν τη δουλειά τους» υποστήριξε.

Ακόμα, σημείωσε πως ο πρωθυπουργός είχε δεσμευτεί ότι θα συναντηθεί μαζί τους, ενώ και το υπουργείο Υγείας ότι θα περάσει διάταξη νόμου όπου θα προβλέπεται αυξημένη μοριοδότηση στο νέο διαγωνισμό με στόχο την πρόσληψή τους.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.