30/11/2020 13:56:32

Το μυστηριώδες μήνυμα που έλαβαν κάτοχοι τηλεφώνων Samsung (Photo)

Προσοχή: Διαγράψτε αμέσως αυτές τις εφαρμογές από το κινητό σας - Σας χρεώνουν κρυφά - Media

 

Εκατοντάδες κάτοχοι smartphones της εταιρείας Samsung ξύπνησαν αργά χθες το βράδυ από τον ήχο ειδοποίησης που έλαβαν στα κινητά τους, χωρίς να ξέρουν τι συμβαίνει.

Ανοίγοντας τις συσκευές τους διαπίστωσαν ότι η ειδοποίηση αφορούσε την εφαρμογή εντοπισμού του κινητού «Find My Mobile» και αποτελούταν από το μυστηριώδες μήνυμα «1 1».

Κάποιοι ανησύχησαν καθώς θεώρησαν ότι το μήνυμα αφορούσε πρόβλημα ασφαλείας, ιδίως όσοι δεν είχαν εγγραφεί στην υπηρεσία και έσπευσαν στα social media να συζητήσουν το θέμα.

Τελικά, η Samsung εξήγησε ότι επρόκειτο για λάθος και ότι η ειδοποίηση εστάλη στη διάρκεια εσωτερικής δοκιμής, χωρίς να υπάρχει συνέπεια για την ασφάλεια της συσκευής.

Επίσης, ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στους κατόχους κινητών της στη Βρετανία και δήλωσε ότι θα λάβει μέτρα ώστε να αποφευχθούν παρόμοια «ατυχήματα» στο μέλλον.

Πηγή: Daily Mail

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.