search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:48
MENU CLOSE

Μανιαδάκης στο MEGA: Μου ασκήθηκαν πιέσεις να κατονομάσω Σαμαρά, Στουρνάρα, Γεωργιάδη και Λοβέρδο (Video)

20.02.2020 16:31
Μανιαδάκης στο MEGA: Μου ασκήθηκαν πιέσεις να κατονομάσω Σαμαρά, Στουρνάρα, Γεωργιάδη και Λοβέρδο (Video) - Media

 

Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας Νίκος Μανιαδάκης δήλωσε στο LIVE NEWS του MEGA: «Μου ασκήθηκαν πιέσεις για να κατονομάσω Σαμαρά, Στουρνάρα, Γεωργιάδη, Λοβέρδο, Βενιζέλο».

Ο ίδιος τόνισε ότι τέτοιου είδους στοιχεία δεν είχε για να τα καταθέσει.

Ο Νίκος Μανιαδάκης δήλωσε επίσης ότι τον προστατευόμενο μάρτυρα «Μάξιμο Σαράφη» τον γνωρίζει. «Τον γνωρίζω εξ επαγγέλματος, έχουμε βρεθεί έξω από την εισαγγελία και τον έχω χαιρετίσει. Τον είδα γιατί κατέθεσε μετά από μένα.»

«Έχω βρεθεί κατηγορούμενoς με πραξικοπηματικό τρόπο εξαιτίας των καταθέσεων του ‘’Σαράφη’’» ανέφερε ο μάρτυρας της υπόθεσης Novartis.

Ο Νίκος Μανιαδάκης δήλωσε επίσης ότι τον προστατευόμενο μάρτυρα «Μάξιμο Σαράφη» τον γνωρίζει. «Τον γνωρίζω εξ επαγγέλματος, έχουμε βρεθεί έξω από την εισαγγελία και τον έχω χαιρετίσει. Τον είδα γιατί κατέθεσε μετά από μένα».

«Η «Κελέση» με κατηγόρησε ότι λάμβανα χρήματα από εταιρείες που ουδέποτε είχα σχέση. Όταν αντέδρασα, δια μαγείας την κατάθεση της» ανέφερε ο μάρτυρας, ο οποίος

«Η Τουλουπακη και η συνεργάτης της μου ζήτησαν να ενοχοποιήσω συγκεκριμένα πρόσωπα για να μη βρεθώ κατηγορούμενος» καταγγέλλει ο Μανιαδάκης, συμπληρώνοντας πως οι καταθέσεις σε βάρος μου έγιναν για να του ασκηθούν πιέσεις.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως, του είπαν να μην αγχώνεται γιατί δεν πρόκειται να «ξαναβγούν τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10