30/11/2020 12:53:40

Ο... άτυχος Γιώργος Παπανδρέου: Από το ποδήλατο και το κανό... στην πτώση από την καρέκλα (Photos)

Ο... άτυχος Γιώργος Παπανδρέου: Από το ποδήλατο και το κανό... στην πτώση από την καρέκλα (Photos) - Media

 

Αρκετά σκουντούφλης φαίνεται ότι είναι ο πρώην πρωθυπουργός. Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου κατά την διάρκεια συζήτησης σε επιτροπή της Βουλής, έπεσε κάτω από την καρέκλα του.

Συγκεκριμένα, στην αίθουσα «Κ. Τσαλδάρη», κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε ένα μικρό ατύχημα.

Τι συνέβη; Ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε να καθίσει στο έδρανο, όμως η καρέκλα του υποχώρησε και έπεσε κάτω.

Ωστόσο, δεν τραυματίστηκε καθώς δημοσιογράφοι τον είδαν λίγο αργότερα να περπατά στους διαδρόμους της Βουλής χωρίς πρόβλημα.

Ο Γιάννης Λοβέρδος περιγράφει το ατύχημα του Γιώργου Παπανδρέου

Μπροστά στο ατύχημα του Γιώργου Παπανδρέου ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος, ο οποίος περιέγραψε τη στιγμή.

«Είμαστε στην ίδια επιτροπή με τον Γιώργο Παπανδρέου, των Μορφωτικών Υποθέσεων. Είχαμε μία πρωινή και μία βραδινή συνεδρίαση. Στην πρωινή, στα πίσω έδρανα που δεν είναι βολικά, εγώ δεν χωράω στα έδρανα αυτά και θα μπορούσα να ήμουν εγώ που το είχα σπάσει, είχε πρόβλημα ένα έδρανο. Από το πρωί, είχε γλιστρήσει κι άλλος βουλευτής και είχε ζητήσει ο πρόεδρος της επιτροπής και από την τεχνική υπηρεσία να διορθωθεί. Έτσι, όσοι ήμασταν από την πρωινή συνεδρίαση το ξέραμε. Στη βραδινή συνεδρίαση ο κ. Παπανδρέου ήρθε αργοπορημένος. Ήταν λίγοι βουλευτές εκείνη την ώρα στην Αίθουσα, πήγε να καθίσει ο κ. Παπανδρέου και κάθισε στο χαλασμένο. Και ακούστηκε ξαφνικά ένα "μπραφ", "μπαμ"... Έπεσε κάτω αφού ήταν σπασμένο. Υπήρξε μια θυμηδία, στην αρχή υπήρξε ανησυχία αν έπαθε κάτι ο άνθρωπος, δεν έπαθε γιατί αμέσως σηκώθηκε. Μία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε "δεν είναι και κανένας χοντρός να το σπάσει". Λέω εγώ, όπως βλέπετε δεν είχα πάει. Και ο κ. Παπανδρέου είπε "μην σας νοιάζει καθόλου, είμαι πολύ συνηθισμένος από ηλεκτρικές καρέκλες. Έχω καθίσει σε πολλές"".

Δυο χρόνια πριν, το καλοκαίρι του 2018, ο πρώην πρωθυπουργός είχε ακόμα ένα ατύχημα.

Γνωστός για την αγάπη του στα σπορ και ιδιαίτερα στα κανό, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν παρέλειψε και εκείνο το καλοκαίρι να το εξασκήσει στη Σκιάθο όπου βρισκόταν. 

Όπως είχε γράψει το Πρώτο Θέμα, ωστόσο, είχε ένα ατύχημα. Ενώ έκανε κανό, ο Γιώργος Παπανδρέου, βρέθηκε στα βράχια, αναποδογύρισε και ο πρώην πρωθυπουργός, βρέθηκε στο νερό.

Μετά από ώρα, κατάφερε να ξαναμπεί στο κανό του και να συνεχίσει την προπόνησή του.

Λίγα χρόνια πριν, τον Απρίλιο του 2008, ο Γιώργος Παπανδρέου κάνοντας ποδήλατο, είχε πέσει όταν είχε μπλεχτεί το χέρι του στην αλυσίδα του ποδηλάτου του.

Η έξοδος του Γ. Παπανδρέου από το νοσοκομείο μετά τη πτώση του από το ποδήλατο 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.