Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Υλικά
90 ml καφές εσπρέσο δυνατός (κρύος από το ψυγείο)
500 ml κρέμας γάλακτος με 35% λιπαρά (κρύα)
Πικρό κακάο σε σκόνη για τη διακόσμηση
1 μπουκάλι πλαστικό του
Εκτέλεση
Προσθέστε τον καφέ εσπρέσο κρύο, στη ζάχαρη άχνη και ανακατέψτε καλά.
Ρίξτε τον καφέ στο μπουκάλι του
Ανακινήστε έντονα το μπουκάλι για 5 περίπου λεπτά και τοποθετήστε το στο ψυγείο για 20 λεπτά ή και παραπάνω.
Βγάλτε το από το ψυγείο και σερβίρετέ το σε μπολάκια, πασπαλίζοντας με λίγο άγλυκο κακάο.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.