search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:34
MENU CLOSE

Αυτό είναι το τζακούζι που βρέθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού (Photos)

21.02.2020 14:40
Αυτό είναι το τζακούζι που βρέθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού (Photos) - Media

 

Για το περίφημο τζακούζι που βρέθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού έχει γίνει πολύς ντόρος και πλέον ήρθαν στην επιφάνεια φωτογραφίες μέσα από το κελί.

Το katechaki.gr έβγαλε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το περιβόητο αυτοσχέδιο τζακούζι.

ε1 1 768x1024

Πρόκειται για το περίφημο τζακούζι που ανέφερε πρόσφατα σε συνέντευξή της η γενική γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής Σοφία Νικολάου. Το αυτοσχέδιο τζακούζι βρέθηκε προ μηνών ύστερα από καταγγελία προ μηνών από την ομάδα αντιμετώπισης έκνομων ενεργειών και στη συνέχεια ξηλώθηκε.

ε2 1 768x1024

Ηταν ένα αυτοσχέδιο τζακούζι, τοποθετημένο μέσα σε κελί κρατουμένου που δεν είχε σχέση με την εγκατάστασή του. Σύμφωνα με πληροφορίες μεγαλοκρατούμενοι το εγκατέστησαν στο συγκεκριμένο κελί προκειμένου σε περίπτωση έρευνας, να μην έχουν πειθαρχικές συνέπειες οι ίδιοι. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι, χρήση του έκαναν γνωστοί ποινικοί που είχαν προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό για μεγάλες υποθέσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:32